Ελληνικοί Αγώνες Dragster και RWYB - Greek Drag and RWYB Races | Διακοπές και RWYB, από την Pro Action για το διήμερο 30 και 31 Αυγούστου 2014.
26.06.2014 
 

Ανακοίνωση Event.

Στις 30 και 31 Αυγούστου 2014, στο αεροδρόμιο του Τυμπακίου, θα διοργανωθεί ένα διήμερο RWYB για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες Dragster. Τα περάσματα θα είναι από τις 18:00 έως τις 22:30 και τις 2 ημέρες με σειρά προσέλευσης στην εκκίνηση.

Από τις 29 Αυγούστου στο θέρετρο του αεροδρομίου, οι συμμετέχοντες στο RWYB με τους συνοδούς και τις οικογένειες τους θα μπορούν να μένουν σε δίκλινα ή τρίκλινα δωμάτια και το κόστος που περιλαμβάνει την διαμονή και το φαγητό μεσημέρι και βράδυ, είναι 20? ανά άτομο, ανά ημέρα.

  • Το σύνολο που μπορούν να φιλοξενηθούν στο θέρετρο του αεροδρομίου είναι maximum 150 άτομα.
  • Προαιρετικά η δυνατότητα διαμονής στο θέρετρο με τις προαναφερθείσες τιμές, είναι από τις 29 Αυγούστου έως και τις 6 Σεπτεμβρίου.
  • Το θέρετρο διαθέτει οργανωμένη παραλία, χώρους για βραδινή διασκέδαση και άλλες εγκαταστάσεις για όμορφες διακοπές και με πολύ χαμηλές χρεώσεις για ότι άλλη κατανάλωση γίνει εκεί πέραν των γευμάτων και του ύπνου.
  • Μπορείτε από το Goggle Earth να δείτε αρκετές φωτογραφίες από το θέρετρο του αεροδρομίου.
  • Στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν πολλές φανταστικές παραλίες και μέρη ώστε όσοι θα επιλέξουν τον συνδυασμό των διακοπών με το RWYB, θα κάνουν αξέχαστες και φτηνές διακοπές. Κάποια από τα ενδιαφέροντα μέρη της περιοχής είναι η Αγία Γαλήνη, ο Άγιος Παύλος, τα Μάταλα κ.α.

Συνιστούμε στους συμμετέχοντες να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή στο RWYB διότι ο αριθμός των φιλοξενουμένων στο θέρετρο δεν είναι μεγάλος και θεωρούμε ότι δεν θα καλύψει πάνω από 40 συμμετέχοντες με τους συνοδούς και τις οικογένειες τους. Σε περίπτωση που ο αριθμός αυτών που θα μείνουν στο θέρετρο καλυφθεί οι συμμετοχές θα συνεχιστούν και θα υπάρξει ενημέρωση για καταλύματα εκτός αεροδρομίου με τα κόστη αυτών.

Για πληροφορίες, καλέστε στο 697-28.72.983.

 
 
Execution & Transfer Time: 0,001 secs.
© greekdragster.com - The Greek Drag Racing Site, since Oct 2001.