Νέα - News | Under-Ground.gr: Μια κοινότητα για Ελεύθερους Ανθρώπους!
28.03.08

 

Under-Ground.gr: Μια κοινότητα για Ελεύθερους Ανθρώπους!

Σήμερα έχουμε τη χαρά και την τιμή να σας παρουσιάσουμε ένα νέο site με θεματολογία στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Το site αυτό είμαστε σίγουροι ότι θα συναντήσει την απήχηση που του αρμόζει, αφού αποτελείται από ελεύθερους ανεπηρέαστους ανθρώπους - χομπίστες που δεν επιδιώκουν το παραμικρό οικονομικό όφελος.

"Το Under- ground.gr δημιουργήθηκε από μία παρέα ανθρώπων που γουστάρουν το αυτοκίνητο/ μηχανή και ότι έχει να κάνει με την αίσθηση της αδρεναλίνης που προσφέρει η άσφαλτος. Ο λόγος που δημιουργήθηκε είναι καθαρά η ελεύθερη έκφραση των ανθρώπων που αγαπούν την βελτίωση, μιας και που κανένας μας δεν έχει κανένα οικονομικό όφελος από τον χώρο αυτό. Θέλαμε να δημιουργήσουμε τον δικό μας χώρο. για εμάς... για όλα αυτά τα άτομα δηλαδή, που τόσοι εκμεταλλεύτηκαν για να βγάλουν χρήμα και στο τέλος προσπάθησαν και να μας φιμώσουν... ΕΛΕΟΣ!!

ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ έχουμε φωνή και μπορούμε να κάνουμε κριτική... είμαστε όλοι διαφορετικοί, παρολ΄ αυτά χωράμε όλοι μαζί σε αυτό τον χώρο που μέσα στο πρώτο 10ήμερο, πριν κάποιοι μας ρίξουν το site αποκτήσαμε 180 μέλη. 180 αδέρφια που έδωσαν το παρόν στην Φαμίλια μας... σε ένα site τότε γεμάτο μηδενικές δημοσιεύσεις...!

Η ομάδα Διοίκησης του site ( admins + mods ) αποτελείται από ανθρώπους της καθημερινότητας... φοιτητές, υπαλλήλους κοκ...και αυτός είναι ο λόγος που το site ακόμα δεν έχει τελειοποιηθεί ( χρώματα στο φόρουμ, κατηγορίες κλπ). Όλοι μας έχουμε κατά καιρούς τσακωθεί μεταξύ μας και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, γιατί αυτό δηλώνει την διαφορετικότητα μας. Δεν μπορούμε να μπούμε σε στερεότυπα... όποιος θέλει να μπει σε στερεότυπα και να ζητάει άδεια για να πει την άποψη του, φοβούμενος ότι θα την σβήσουν ...ας επισκεφτεί άλλους δικτυακούς τόπους.

Η ιστοσελίδα μας δεν έχει καμία σχέση με τον θεσμό του Dragster , αν εξαιρέσεις μια θεματική ενότητα που υπάρχει , την οποία μπορείτε κι εσείς να ενημερώνετε... Προσπαθούμε να φτιάξουμε έναν χώρο, για να καλύπτει  όσες περισσότερες πτυχές της καθημερινής ζωής μας είναι δυνατόν.

Σκοπός μας είναι επίσης να προστατευτούμε  από κακοτοπιές...Τυχάρπαστους βελτιωτές και  συνεργεία και ότι άλλο κάνει την ζωή μας δύσκολη... Κάνουμε την κίνηση αδελφοποίησης με το site σας γιατί πιστεύουμε στην ποιότητα και επαγγελματισμό που έχει δείξει τόσα χρόνια, παρ' όλες τις δυσκολίες που συνάντησε. Σας περιμένουμε όλους να ενωθούμε και να κερδίσουμε τα δικαιώματα μας...στην προβολή, στην συζήτηση και στον τσακωμό, στην προστασία, στην ενημέρωση και στην ψυχαγωγία... ήρθε ο καιρός τα κομμάτια του παζλ που κάποιοι σκόρπισαν , να ενωθούν...

Ηλία Ευχαριστούμε
με σεβασμό
under-ground.gr"

Εμείς σας ευχαριστούμε παιδιά, μας θυμήσατε ρομαντικές εποχές, τότε που κι εμείς ξεκινήσαμε με την βοήθεια πολλών από εσάς. Όσο για τα προβλήματα που δημιουργούν κατά καιρούς διάφοροι ανόητοι, πιστέψτε μας, δεν μπορούν να σας σταματήσουν, μόνο να σας δυναμώσουν! Σας ευχόμαστε τα καλύτερα!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ - COMMENT ON THIS ARTICLE