Νέα - News | Στο Δυναμόμετρο με το Βαγγέλη Τζανετή.
27.10.07 

 

Στο Δυναμόμετρο με το Βαγγέλη Τζανετή (c) greekdragster.com - The Greek Dragster Site.

Λίγες ημέρες πριν, βρεθήκαμε στο χώρο όπου ο Βαγγέλης Τζανετής προετοιμάζει το αγωνιστικό του Rallye. Μαζί μας ήταν και ο Γιάννης Καφετζής που το ρυθμίζει, καθώς και ο Γιάννης Σταμούλης ο οποίος έχει αναλάβει την συναρμολόγηση του μοτέρ. Ο Βαγγέλης είναι σήμερα ο κάτοχος των πανελληνίων ρεκόρ χρόνου και ταχύτητας της κατηγορίας ΑΑ1 (πρώην Α2).

 

Τα παιδιά είχαν ως στόχο να κερδίσουν κάποια επιπλέον άλογα και ροπή από μικρές περιφερειακές μετατροπές. Δεν μας επιτρέπεται να αναφέρουμε την ιπποδύναμη και τη ροπή, είναι όμως αρκετά λιγότερα απ' όσα κατά καιρούς έχουν αναφερθεί. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών, εντοπίστηκε κάποια μικρή απώλεια ισχύος η οποία και θα διορθωθεί μέχρι τον αγώνα.

 

Πριν κλείσουμε, θέλουμε να σας αναφέρουμε ότι το δυναμόμετρο της δοκιμής έχει κατασκευαστεί από τα ίδια τα παιδιά με τη χρήση έτοιμου software καθώς και αισθητήρα που λαμβάνει τις μετρήσεις από τα ράουλα. Εμείς μείναμε με τις καλύτερες εντυπώσεις από τη δεξιοτεχνία της ομάδας αυτής καθώς και από τις δυνατότητες αλλά και την ενέργεια και το μεράκι που διαθέτουν για την εξέλιξη.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στον επόμενο αγώνα στις Σέρρες και να είναι πάντα το ίδιο ορεξάτοι και πρωτοπόροι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΣΤΑ FORUMS ΜΑΣ - COMMENT ON THIS ARTICLE