Νέα - News | Τρομερό Ατύχημα του John Force στο O'Reilly NHRA Fall Nationals στο Texas Motorplex.
26.09.07 

 

Τρομερό Ατύχημα του John Force στο O'Reilly NHRA Fall Nationals στο Texas Motorplex.
Reporter Brad Hawkins from WFAA-TV(ABC), Dallas' No. 1 ranked news station,
conducted an in-depth interview with John Force Monday from Force's Baylor hospital room.

Τρομερό Ατύχημα του John Force στο O'Reilly NHRA Fall Nationals στο Texas Motorplex.

Ο editor του site μας Kouzman μας ενημερώνει:

"Ο γνωστός σε όλους, στον χώρο του Drag Racing και όχι μόνο, John Force είχε ένα τρομαχτικό ατύχημα το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Dallas, στα O'Reilly NHRA Fall Nationals στο Texas Motorplex.

Να ξεκινησω με τα καλα νεα: Ο John επέζησε αυτού του φριχτού ατυχήματος έστω και με αρκετά σπασίματα σε χέρια και πόδια, όπως μπορείτε να δείτε και στα videos που έχουν γεμίσει το ΝΕΤ. Κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, του έγινε και αξονική η οποία βγήκε "καθαρή".

Το ατύχημα ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί πως προκλήθηκε, αλλά όπως φαίνεται από τα βίντεο, το Funny Car του Kenny Berstein άρχισε να τραβά προς το κέντρο της πίστας χτυπώντας με δύναμη τα sensors των χρονομέτρων κι εξφενδονίζοντάς τα με δύναμη προς το Funny Car του John. Κατά πάσα πιθανότητα, κάποιο κομμάτι του έσπασε το ελαστικό και κυριολεκτικά διέλυσε το αμάξι του. Τραβώντας τα αλεξίπτωτα, το αμάξι κόπηκε στα δύο κρατώντας το cage με τον John στο μέσο της πίστας.

Επικίνδυνο ήταν ότι το υπόλοιπο τμήμα με το μοτέρ χτύπησε το αμάξι του Kenny Berstein χωρίς ευτυχώς να τον τραυματίσει! Ένα πραγματικα φρικτό ατύχημα!

Βίντεο από το ατύχημα.

Μπορείτε να δείτε δύο συνεντεύξεις του John στο αμερικανικο δικτυο CBS11 καθώς και σε άλλο κανάλι. Τέλος, περισσοτερα για την πορεια της υγειας του John Force μπορειτε να διαβασετε στην προσωπικη του σελιδα John Force Website.

ΣΥΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΣΤΑ FORUMS ΜΑΣ