Νέα - News | Ενημέρωση για τη Συγκέντρωση της ΛΕΝΟΕ.
15.06.07 

 

Συνάντηση ΛΕΝΟΕ - 15.06.2007 (c) greekdragster.com

Την Πέμπτη 14 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση μελών της ΛΕΝΟΕ στην Αθήνα. Την προηγούμενη ημέρα, 13 Ιουνίου, είχε επίσης πραγματοποιηθεί η ίδια συνάντηση στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Στις συναντήσεις αυτές ενημερώθηκαν τα μέλη της λέσχης για τις κινήσεις του νεοσύστατου Διοικητικού Συμβουλίου, για την κατάσταση του ταμείου και τις άμεσες προτεραιότητες της λέσχης. Συζητήθηκαν επίσης οι πιθανές ημερομηνίες για τους επόμενους αγώνες.

Σύμφωνα με αυτές, μετά τον τρίτο αγώνα dragster στις Σέρρες, είναι πιθανός ένας φιλικός αγώνας Run What Ya Brung (RWYB) τον Ιούλιο στο Πολύκαστρο και άλλος ένας πρωταθληματικός dragster το Σεπτέμβριο επίσης στο Πολύκαστρο. Ας σημειωθεί εδώ, επειδή στην συνάντηση ακούστηκαν κάποια φαιδρά πράγματα, ότι οι ονομασίες dragster, drag racing και RWYB είναι διεθνείς και υπάρχουν ως έννοιες και είναι γνωστές παγκοσμίως για περισσότερα από 50 χρόνια.

Άλλα θέματα ήταν η πιθανή ανανέωση του εξοπλισμού χρονομέτρησης της λέσχης, θέματα οργάνωσης και εκπαίδευσης στελεχών της, η πολύ καλή εμφάνιση της λέσχης σε event στην παραλία της Θεσσαλονίκης, η ανάγκη τροποποίησης και εκσυγχρονισμού των κανονισμών αλλά και των κατηγοριών του αθλήματος, η ανάγκη πιο επαγγελματικής εμφάνισης των ομάδων στην πίστα κατά τη διάρκεια των αγώνων, η ανάγκη καλύτερης ενημέρωσης των οδηγών σχετικά με τους κανονισμούς, η δημιουργία ταυτοτήτων για τους οδηγούς, τους μηχανικούς και τους δημοσιογράφους, η δημιουργία επίσημου site της λέσχης, η παραβατική συμπεριφορά κάποιων λίγων γνωστών που βάζουν εμπόδια της εξέλιξη του σπορ εδώ και χρόνια και άλλα πολλά. Φυσικά συζητήθηκε διεξοδικά και το θέμα της εξεύρεσης τόπου, καθώς και πιθανές λύσεις, για τη διοργάνωση αγώνων στη Νότια Ελλάδα.

Συνάντηση ΛΕΝΟΕ - 15.06.2007 (c) greekdragster.com

Οι οδηγοί έδειξαν αρκετό ενδιαφέρον και υπέβαλλαν προτάσεις, το κλίμα ήταν ιδιαίτερα καλό και όλα δείχνουν ότι βαδίζουμε σταθερά προς το καλύτερο. Κατά την προσωπική μας γνώμη, δεν θέλει ιδιαίτερη εξυπνάδα για να καταλάβει κανείς ότι ο νέος Πρόεδρος έχει καταφέρει να γεφυρώσει πολλές από τις διαφορές που υπήρχαν παλαιότερα στο χώρο. Με αυτό δεν υποτιμούμε τη συνεισφορά των υπολοίπων μελών του ΔΣ, όπως όμως έχουμε ξαναγράψει είναι φανερή η διαφορά ποιότητας και προθέσεων του νέου Προέδρου σε σχέση με το παρελθόν.