Νέα - News | Εκλογές στη ΛΕΝΟΕ (πρώην ΛΕΝΟΘ).
26.02.07 

 

ΛΕΝΟΕ

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 01.03.2007

Χτες 28.01.2007 πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση αγωνιζομένων και φίλων του dragster στο καφέ Cult στην Αργυρούπολη. Στη συγκέντρωση αυτή ο Φίλιππος Παπαφιλίππου και ο Δημήτρης Ανδρουλάκης ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για τις τρέχουσες εξελίξεις του θεσμού.

Οι υποψήφιοι για την ΛΕΝΟΕ από την Νότια Ελλάδα θα είναι τουλάχιστον οι ακόλουθοι: Δημήτρης Ανδρουλάκης, Φίλιππος Παπαφιλίππου, Χρήστος Ζάγαρης, Νίκος Γασπαράτος και Νίκος Τζανιδάκης.

Για τη μετάβαση στο Βόλο, όσοι επιθυμούν να συνταξιδέψουν, έχει δοθεί ένα ραντεβού την Κυριακή 04.03.2007 στις 7:45 το πρωί στο ύψος του Λαϊνόπουλου, προς την κατεύθυνση της Λαμίας.

ΑΡΧΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 26.01.2007

Στις 24 Φεβρουαρίου 2007 πραγματοποιήθηκε γενική συνέλευση της ΛΕΝΟΕ (πρώην ΛΕΝΟΘ) στη Θεσσαλονίκη. Κατά τη διάρκεια αυτής της συνέλευσης παραιτήθηκε το Δ.Σ. της λέσχης και ορίστηκε μία προσωρινή επιτροπή η οποία θα οδηγήσει τη λέσχη μέχρι τις εκλογές στις 4 Μαρτίου 2007. Η επιτροπή αυτή αποτελείται από τους Δημήτρη Ανδρουλάκη, Ελένη Ρεβελτζή, Χάρη Σιδηρόπουλο, Γιάννη Ζερζελίδη και Μάκη Νεφραίμ.

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στο Βόλο, σε εκθεσιακό χώρο απέναντι από το ξενοδοχείο PARK από τις 12:00 έως τις 15:00. Μέχρι τις 11 το πρωί μπορεί όποιος οδηγός επιθυμεί να γραφτεί μέλος στη λέσχη. Όποιοι οδηγοί επιθυμούν να διανυκτερεύσουν και δηλώσουν ότι είναι μέλη της ΛΕΝΟΕ, θα έχουν ειδική τιμή για το δίκλινο στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, 100 ευρώ. Είναι σημαντική η παρουσία όλων των οδηγών σε αυτές τις εκλογές ώστε το προεδρείο που θα προκύψει να εκπροσωπεί τους οδηγούς dragster ολόκληρης της Ελλάδας.

Σχετικά μας αναφέρει ο Γιάννης Ζερζελίδης:

"Αρχικά σας αναφέρω ότι ο πρώην πρόεδρος της ΛΕΝΟΘ Παναγιώτης Καλλιπολίτης παραιτήθηκε και δεν σκοπεύει να βάλει υποψηφιότητα αυτή τη φορά. Όπως δήλωσε ο ίδιος, θα βοηθήσει - εάν του ζητηθεί - το νέο ΔΣ της ΛΕΝΟΕ. Πιστεύω ότι πρέπει όλοι οι οδηγοί να έρθουν και να δώσουν το παρόν στις εκλογές αυτές για την ενιαία λέσχη dragster Ελλάδας.

Με εκτίμηση
Γιάννης Ζερζελίδης"

Σχετική επιστολή λάβαμε και από τον Δημήτρη Ανδρουλάκη:

"Αγαπητοί φίλοι,

Σας ενημερώνουμε οτι η ευχή όλων μας για ενιαία Λέσχη Dragster Eλλάδος έγινε πραγματικότητα μετά την απόφαση του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης και την έγκρισή του για μετονομασία της ΛΕΝΟΘ σε ΛΕΝΟΕ και επικύρωση του ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ χαρακτήρα του Συλλόγου μας πλέον. Θα ήθελα να σας ζητήσω την παρουσία σας, και την ψήφο σας, στο Βόλο, προκειμένου να εργαστούμε για να ισχυροποιηθεί ο θεσμός του Dragster στην Ελλάδα που τοσο πολυ ανάγκη το έχουμε, για καλούς, συνεπείς και ασφαλείς αγώνες.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Δημήτρης Ανδρουλάκης
Υποψήφιος για το Διοικητικό Συμβούλιο ΛΕΝΟΕ"

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ - COMMENT ON THIS ARTICLE