Νέα - News | Ακύρωση του 1ου Αγώνα Dragster στην Κύπρο!
18.07.06 

 

Ακύρωση του 1ου Αγώνα Dragster στην Κύπρο! (c) greekdragster.com

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - PHOTOS
ΒΙΝΤΕΟ - VIDEO (20 Mb)

Δυστυχώς ο 1ος αγώνας dragster της CYDRA δεν πραγματοποιήθηκε διότι ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ η αστυνομία της περιοχής ισχυρίστηκε ότι υπάρχει πρόβλημα ασφάλειας στο συγκεκριμένο δρόμο. Αυτή τη στιγμή γίνεται προσπάθεια να πραγματοποιηθεί ο αγώνας το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Τι να πρωτοπούμε και τι να σχολιάσουμε; Ίσως το καλύτερο αυτή τη στιγμή είναι ένα "παραμύθι" που μας είπαν: Κάποιος γνωστός "επιχειρηματίας" λοιπόν, κρύβεται πίσω από αυτή την κίνηση ο οποίος δεν καλοβλέπει τη CYDRA και θέλει να την εξαφανίσει πριν αυτή γίνει ισχυρή. Τα υπόλοιπα μπορούμε να τα φανταστούμε... Τηλέφωνο σε γνωστούς - συγγενείς με μεγάλες θέσεις και ακύρωση του αγώνα. Το τηλέφωνο βέβαια είχε γίνει πολύ καιρό! Η επέμβαση της αστυνομίας όμως έγινε μόλις μία ημέρα πριν ώστε να πληγεί η CYDRA και οικονομικά! Αυτά όμως είναι μόνο ένα παραμύθι, μην τα πιστεύετε!

Αγαπητοί φίλοι, όσοι γνωρίζετε τα γεγονότα και στην Ελλάδα θα διαπιστώσετε πολλές ομοιότητες. Δυστυχώς παντού υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι θεωρούν ότι το άθλημα τους ανήκει και οι οποίοι πατάνε επί πτωμάτων προκειμένου να κονομήσουν! Τουλάχιστον στην Κύπρο ο ΚΟΑΑ είναι με το μέρος της CYDRA. Δυστυχώς γι' αυτούς και ευτυχώς για τους Κύπριους φιλάθλους και αγωνιζόμενους, η CYDRA πατάει γερά στα πόδια της! Το μέλλον της ανήκει!

Δείτε το βίντεο για να νοιώσετε την αγανάκτιση των παιδιών που τις τελευταίες εβδομάδες παράτησαν τις δουλειές και τις οικογένειές τους για να πραγματοποιήσουν αυτό που τόσο ήθελαν: Έναν σωστό και ασφαλή αγώνα! Δείτε προσεκτικά όλο το βίντεο και τις φωτογραφίες. Τα συμπεράσματα δικά σας!