Νέα - News | Η Νέα Έδρα του DRC - DRC's New Office!
28.11.05 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - MORE PHOTOS

Σχεδόν έτοιμη είναι η νέα έδρα του DRC! Εδώ και αρκετό καιρό το Προεδρείο του DRC έψαχνε κατάλληλο χώρο για να στεγάσει τα γραφεία του club. Πριν από ένα μήνα περίπου βρέθηκε ένας πολύ όμορφος και λειτουργικός χώρος, δίπλα στο γήπεδο του Χαραυγιακού στην Κάτω Ηλιούπολη, και ξεκίνησαν οι διαδικασίες μεταφοράς της έδρας από την Cult με την οποία συστεγαζόταν από την ίδρυσή του.

"Η Cult είναι ένας χώρος που τον θεωρούμε σπίτι μας, δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ και θέλουμε για άλλη μία φορά να ευχαριστήσουμε τα παιδιά που μας φιλοξένησαν επί τόσο μακρύ χρονικό διάστημα" μας λέει ο Πρόεδρος του DRC Ηλίας Βαθειάς και συνεχίζει:

"Οι ανάγκες όμως του Club μας μεγαλώνουν συνεχώς και για περισσότερο από ένα χρόνο ψάχναμε να βρούμε ένα ανεξάρτητο και ήσυχο χώρο να στεγαστούμε. Ο συγκεκριμένος χώρος πληρεί όλες τις προϋποθέσεις που είχαμε θέσει! Είναι όμορφος, λειτουργικός, σχετικά κοντά στην προηγούμενη έδρα και έχει χαμηλό ενοίκιο. Η έδρα αυτή θα μας βοηθήσει ουσιαστικά να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες μας ως club. Σύντομα, κατά τη δεύτερη εβδομάδα του Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση του DRC στην νέα έδρα. Μέχρι τότε περιμένουμε τα μέλη μας να επισκέπτονται το νέο αυτό χώρο.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα το Βαγγέλη Τζανετή και την Ελένη Παπαδοπούλου που αφιέρωσαν τόσες πολλές ώρες για να στήσουν αυτή την έδρα. Το 90% της προσπάθειας ανήκει σε αυτούς!"

Εμείς ευχόμαστε καλή συνέχεια στο DRC και θα παρακολουθούμε από κοντά όλες τις εξελίξεις.

News in English
Dragster Racing Club of Greece moved to a new office, at Elioupolis city. Its a cosy and beautiful place that will fulfil DRC's needs.