Νέα - News | Δελτίο Τύπου 4ου RWYB.
11.07.05 

 

Αθήνα 11-07-2005
-

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ RWYB

Ο 3ος αγώνας RWYB διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία στις 2-3 Ιουλίου στον πρώην Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (Ελληνικό). Στο γνωστό πλέον χώρο του αεροδρομίου, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από μία μόνιμη πίστα, έγιναν μερικές από τις πιο δυνατές κόντρες που έχουμε παρακολουθήσει εως τώρα.

Απλοί ιδιώτες, αλλά και αγωνιστικές συμμετοχές είχαν την δυνατότητα να μετρήσουν τις οδηγικές τους ικανότητες αλλά και τις δυνατότητες των οχημάτων τους για 3η φορά, ενώ οι θεατές που είχαν την τύχη να παρευρεθούν απόλαυσαν ένα διήμερο γεμάτο ταχύτητα, θέαμα και αδρεναλίνη. Αρκετοί επώνυμοι Έλληνες βελτιωτές διαγωνίστηκαν οι ίδιοι, ενώ αρκετοί άλλοι εκπροσωπήθηκαν διαμέσου των πελατών τους. Όλοι μαζί, διαγωνιζόμενοι και θεατές, ευχαριστήθηκαν ένα διήμερο γεμάτο δράση και κόντρες και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το τελευταίο RWYB αυτού του καλοκαιριού τον 4ο ΑΓΩΝΑ RWYB το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Ιουλίου 2005 στον ίδιο χώρο.

Η εταιρεία TRIAD Communication Services η IRON TEAM και το DRC ανταποκρινόμενοι στο αίτημα πολλών αγωνιζομένων για μικρότερο παράβολο συμμετοχής, ορίζει την συμμετοχή στα 20€.

Τέρμα λοιπόν στους παράνομους αυτοσχέδιους αγώνες (κόντρες) στους δημόσιους δρόμους. Προσκαλούμε όλους του φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού που επιθυμούν να διαγωνιστούν αλλά και αυτούς που θέλουν να παρακολουθήσουν ένα μοναδικό και εντυπωσιακό θέαμα στους αγώνες RWYB*!

*ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΟΛΦ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και υποβολή συμμετοχών επισκεφθείτε το site : www.greekdragster.com ή επικοινωνήστε με την εταιρεία TRIAD Communication Services κ. Σακελλαρίου Ιωάννη, Καλφαμανώλη Αντώνη ή Δήμου Αχιλλέα στο τηλέφωνο 210-6144532 - Fax. 210-6144533 e-mail: triad@otenet.gr.