Νέα - News | Το DRC δεν συμμετέχει οργανωτικά στους επόμενους αγώνες.
30.06.05 

 

Ανακοίνωση προς οδηγούς και φιλάθλους του dragster.

Αγαπητοί φίλοι,

η ομάδα διοργάνωσης του DRC δεν θα συμμετέχει στη διοργάνωση των επόμενων αγώνων RWYB και Dragster που θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά από την εταιρεία TRIAD και τη λέσχη IRON TEAM επειδή δεν καλύπτονται οι ελάχιστες οικονομικές απαιτήσεις του club.

Η ομάδα διοργάνωσης του DRC συμμετείχε ουσιαστικά και στο test event στο Ελληνικό και στον αγώνα στην Κύπρο καθώς και στους δύο αγώνες RWYB στο Ελληνικό, προσφέροντας πολύτιμη βοήθεια σε όλα τα κομμάτια της διοργάνωσης του αγώνα, όπως στη χρονομέτρηση, στη ροή του αγώνα, στη γραμματεία, στον καθαρισμό των λαδιών, στην προετοιμασία της εκκίνησης και γενικότερα στην προσφορά τεχνογνωσίας για το πως μπορεί να πραγματοποιηθεί ένας αγώνας RWYB ή ένας αγώνας dragster. Το DRC απέδειξε στην πράξη, σε όλους αυτούς που το πολέμησαν με λύσσα, ότι διαθέτει σοβαρούς και έμπειρους ανθρώπους που μπορούν να οργανώσουν και να διεξάγουν πολύ καλούς αγώνες dragster.

Ακόμα και η ιδέα για τους αγώνες RWYB ανήκει στο DRC που τους πρότεινε και έφτιαξε έναν πρώτο πρόχειρο ειδικό κανονισμό, επάνω στον οποίο βασίστηκε ο τελικός ειδικός κανονισμός.

Το DRC είναι υπερήφανο που μπόρεσε και βοήθησε ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ στο να έρθουν αγώνες RWYB και Dragster στο Ελληνικό και φυσικά αναγνωρίζει και επικροτεί τις προσπάθειες και τη συμβολή της TRIAD και της IRON TEAM για την ενοκίαση και τη διαμόρφωση του χώρου του Ελληνικού και τη μετατροπή του σε έναν ασφαλέστατο χώρο διεξαγωγής αγώνων.

Νοιώθουμε πικρία που μένουμε έξω από τη διοργάνωση αυτών των αγώνων, θα συμμετέχουμε όμως ως οδηγοί στους αγώνες αυτούς και ευχόμαστε καλή επιτυχία στην IRON TEAM και στην TRIAD.

Το Διοικητικό Συμβούλιο