Νέα - News | Δελτίο Τύπου 3ου RWYB.
27.06.05 

 

Αθήνα 27-06-2005
-

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ RWYB

Ο 2ος αγώνας RWYB διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία την 25η και την 26η Ιουνίου στον πρώην Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (Ελληνικό).
Σε ένα χώρο αναβαθμισμένο και βελτιωμένο σε αρκετούς τομείς, με τις προδιαγραφές ασφαλείας αλλά και τις ανέσεις μόνιμης πίστας, απλοί ιδιώτες, είχαν την δυνατότητα να μετρήσουν τις οδηγικές τους ικανότητες αλλά και τις δυνατότητες των οχημάτων τους για 2η φορά. Για 1η φορά συμμετείχαν και αγωνιστικά οχήματα, ενώ οι θεατές που είχαν την τύχη να παρευρεθούν απόλαυσαν ένα διήμερο γεμάτο ταχύτητα, θέαμα και αδρεναλίνη.

Όλοι μαζί, διαγωνιζόμενοι και θεατές, ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον επόμενο αγώνα RWYB την 2η και 3η Ιουλίου που θα αποτελέσει το τελευταίο τεστ πριν το αγώνα DRAGSTER που έχει προγραμματιστεί για την 9η και την 10η Ιουλίου στον ίδιο χώρο. Συγκεκριμένα το πρόγραμμα για τον μήνα Ιούλιο διαμορφώνεται ως εξής:

• 3ος ΑΓΩΝΑΣ RWYB Σάββατο 02 και Κυριακή O3 Ιουλίου 2005
• ΑΓΩΝΑΣ DRAGSTER Σάββατο 09 και Κυριακή 10 Ιουλίου 2005
• 4ος ΑΓΩΝΑΣ RWYB Σάββατο 16 και Κυριακή 17 Ιουλίου 2005

Η εταιρεία TRIAD Communication Services και η IRON TEAM ανταποκρινόμενες στο αίτημα πολλών αγωνιζομένων για μικρότερο παράβολο συμμετοχής, ορίζουν την συμμετοχή στα 60€. Επίσης ανακοινώνουν ως επιβράβευση την δωρεάν έκδοση προσωρινής αγωνιστικής άδειας οδήγησης (licence) στο 3ο RWYB, σε όσους διαγωνιζόμενους συμμετείχαν στο 1ο ή στο 2ο RWYB.

Οι νόμιμες και ασφαλείς κόντρες είναι γεγονός και προσκαλούμε όλους του φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού που επιθυμούν να διαγωνιστούν αλλά και αυτούς που θέλουν να παρακολουθήσουν ένα μοναδικό και εντυπωσιακό θέαμα στους αγώνες RWYB*!
*Είσοδος έναντι Γκόλφ Γλυφάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και υποβολή συμμετοχών επισκεφθείτε το site : www.greekdragster.com ή επικοινωνήστε με την εταιρεία TRIAD Communication Services κ. Σακελλαρίου Ιωάννη, Καλφαμανώλη Αντώνη ή Δήμου Αχιλλέα στο τηλέφωνο 210-6144532 - Fax. 210-6144533 e-mail: triad@otenet.gr.