Νέα - News | Υπενθύμιση για τους Αγωνιζόμενους του αγώνα RWYB.
01.06.05 

 

Υπενθυμίζουμε ότι όλοι οι αγωνιζόμενοι πρέπει να βρίσκονται στις 6 το απόγευμα της Παρασκευής στο Ελληνικό, όπου θα τους δωθούν οδηγίες για το πως θα αγωνισθούν το Σαββατοκύριακο. Ειδικά γι' αυτούς που δεν έχουν αγωνισθεί στο παρελθόν με το σύστημα χρονομέτρησης των αγώνων dragster, η παρουσία τους είναι επιβεβλημένη. Η είσοδος των αγωνιζομένων για το συγκεκριμένο briefing θα είναι από το Golf της Γλυφάδας.

Υπενθυμίζεται επίσης σε όλους ότι στον 1ο αγώνα RWYB επιτρέπονται μόνο βολτίσια αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, δηλαδή χωρίς αγωνιστικά ελαστικά, χωρίς wheelie bar, με πινακίδες και πληρωμένα τέλη κυκλοφορίας.

LICENSE ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ
Όσοι από εσάς έχετε πληρώσει το παράβολο των 80 ευρώ και έχετε στείλει το έντυπο συμμετοχής, αν δεν έχετε ετήσια License, μπορείτε να βγάλετε License με ισχύ για τον διήμερο αγώνα, επιτόπου στην πίστα το Σάββατο ή την Κυριακή, καταβάλλοντας το ποσό των 20 ευρώ στη ΕΛΠΑ που θα βρίσκεται στη γραμματεία.

ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΥΠΟΒΟΛΕΣ
Όσοι από εσάς δεν έχετε στείλει ούτε το έντυπο συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή, αν βέβαια δεν έχουν συμπληρωθεί οι συμμετοχές, μπορείτε να καταβάλλετε το ποσό των 120 ευρώ και να υποβάλλετε τη συμμετοχή σας το Σάββατο. Το παραπάνω κόστος αυτό, όπως γίνεται και διεθνώς, οφείλεται στο ότι θα πρέπει να γίνουν ένα σωρό ενέργειες από τη γραμματεία του αγώνα και τους χρονομέτρες, να διακοπεί προσωρινά ο αγώνας, για να μπορέσετε εσείς να αγωνισθείτε.