Νέα - News | Νέα Επιστολή του κυρίου Γιάννη Μότη.
01.06.05 

 

Λάβαμε και δημοσιεύουμε νέα επιστολή από τον κύριο Γιάννη Μότη.

"Προς Dragster.gr.

Γεια σε όλους εσάς που ασχολείστε με τους αγώνες Dragster στην Ελλάδα και μη.

Από ότι έχετε δει την περασμένη εβδομάδα δημοσιεύτηκε μια συνέντευξη μου στην ιστοσελίδα Dragster.gr την οποία μου πήραν την περασμένη Παρασκευή απόγευμα.
Από ότι έχω δει αυτές τις ημέρες έχει δημιουργηθεί μεγάλος θόρυβος γύρω από το όλο θέμα από διάφορες πλευρές με ορισμένα σημεία της συνέντευξης που έχω δώσει.
Η συνέντευξη έχει δημοσιευθεί ακριβώς όπως την έδωσα, αλλά κάποια έχουν ερμηνευτεί κατά λάθος διαφορετικά από ορισμένα άτομα και κάποια έχουν ειπωθεί δίχως να υπάρχει οποιοσδήποτε σκοπός σε καμία περίπτωση να κατηγορηθούν κάποια άτομα που συμβάλανε και έχασαν αρκετό από τον πολύτιμο τους χρόνο μαζί και κατά ένα μέρος και εγώ στο να γίνει ένας αγώνας Dragster εδώ στην Κύπρο μετά από ένα διάστημα δυο σχεδόν χρόνων.

Η συνέντευξη μου που δόθηκε στο site σας τονίζει κάποιον από την πραγματικότητα γύρω από τον αγώνα. Πάντα θα υπάρχουν κάποια προβλήματα καθώς ο χώρος διεξαγωγής του αγώνα αυτού δεν είναι και ο πιο κατάλληλος για να κάνουν όλοι όσοι εμπλέκονται το έργο που αναλαμβάνουν. Ο σκοπός πιστεύω όπως αρκετοί συμμερίζονται την ίδια άποψη είναι να μαθαίνουμε όλοι από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε κατά την διάρκεια μιας προσπάθειας μας. Οι απόψεις παρόλα αυτά είναι κάποτε και κάτι που πρέπει να υπάρχουν ώστε να τις ακούμε και να έχουμε το κίνητρο να βελτιωνόμαστε στο τι κανουμε. Ολοι μας θέλουμε το καλό των αγώνων και ειδικά εμείς που έχουμε περάσει κρίση σε αυτό το επίπεδο.

Πιστεύουμε εδώ στην Κύπρο ότι και τα δυο site που έχουν να κάνουν με το Ελληνικό Dragster έχουν ως κύριο μέλημα να πετύχουν σημαντικές βελτιώσεις στο χώρο αυτό στο σύντομο μέλλον.

Στο συμπέρασμα αυτό έχω καταλήξει και ελπίζω να μην κάνω λάθος μετά από διάφορες συζητήσεις με κάποια άτομα από Κύπρο αλλά και από Ελλάδα. Μπορεί κάποτε κάποια πράγματα που αναφέρουμε να ερμηνεύονται με κάποιο διαφορετικό τρόπο λόγο όχι ξεκάθαρων προτάσεων οι οποίες τονίζω ότι δεν σημαίνουν πάντα ότι έχουν σκοπό να ρίξουν λαδί στη φωτιά η να καρφώσουν κάποιον στον τοίχο.

Έχω κοιτάξει αρκετά βίντεο που έχουν γυριστεί κατά την διάρκεια του αγώνα (τα οποία τα έχω κάνει όλα copy) και πρέπει να ξεκαθαρίσω κάτι. ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΤΡΕΧΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΗΤΑΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΕ ΣΚΥΒΑΛΟΤΟΠΟ ΕΝ ΩΡΑ ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΥ. Κάποια λάθη που έχουν γίνει με τα χρονόμετρα είναι λόγο του ότι αρκετοί οδηγοί οι οποίοι έτρεχαν για πρώτη φορά δεν ήταν στην ενημέρωση που είχε γίνει στον τόπο του αγώνα το Σάββατο πρωί με αποτέλεσμα να τσουλούν στην εκκίνηση πριν ανάψει το πράσινο φως. Το θέμα των σκουπιδιών που περνούσαν μπροστά από τα φωτοκύτταρα σε κάποιες φάσεις και ίσως παρέμβαλαν τις μετρήσεις αυτό δεν είναι φταίξιμο κανενός παρά μόνο του κόσμου που απερίσκεπτα η θεληματικά πετούσαν τα σκουπίδια τους όπου έβρισκαν.

Αυτό που θέλω να τονίσω και πάλι είναι το ότι πρέπει η κατάσταση αυτή και το κλίμα που επικρατεί πάνω στην Ελλάδα με τους αγώνες Dragster και τα διάφορα άτομα πρέπει να σταματήσει καθώς το μόνο που επιτυγχάνεται μετά από ένα αγώνα είναι σχόλια / τσακωμοί / βρισιές και χίλια δυο αλλά. Από την στιγμή που λέτε όλοι ότι ενδιαφέρεστε για το Dragster στην Ελλάδα τότε προσπαθήστε να βρείτε μια φόρμουλα και δουλέψετε όλοι για έναν θεσμό που όλοι πολύ η λίγο θέλετε να καθιερωθεί.

Μπορεί αυτά που αναφέρω στην πιο πάνω παράγραφο να μην είναι δικαίωμα μου εμένα να τα αναφέρω λόγο του ότι δεν μένω Ελλάδα αλλά πιστεύω ότι είναι κάποιες λογικές απόψεις που αξίζει κανείς να σκεφθεί.

Πιστεύω με αυτή μου την επιστολή να έχω αποκαταστήσει τον στόχο των εμπλεκομένων και να αποφευχθούν τυχόν παρεξηγήσεις μεταξύ των διάφορων πλευρών.

Με εκτίμηση.
Γιάννης Μότης.
"