Νέα - News | Επιστολή του κυρίου Γιάννη Μότη, Γραμματέα της CYDRA.
29.05.05 

 

Λάβαμε και δημοσιεύουμε την ακόλουθη επιστολή από τον κύριο Γιάννη Μότη, Γραμματέα της CYDRA.

"Αγαπητοί κύριοι,

σας παρακαλώ να δημοσιεύσετε στο site σας την ακόλουθη επιστολή μου, η οποία αντικατοπτρίζει την πραγματική μου γνώμη για τον αγώνα της Κύπρου και με την οποία επιθυμώ να αποκαταστήσω το όνομά μου και την υπόληψή μου. Η επιστολή μου αυτή απευθύνεται στο site dragster.gr με αφορμή - όπως γράφω και μέσα - την συνέντευξη που έδωσα στο συγκεκριμένο site, όπου προς μεγάλη μου απογοήτευση και θυμό, τα λόγια μου δεν έχουν αναφερθεί όπως ακριβώς τα έχω αναφέρει ούτε με το σκεπτικό που τα έχω πει!"

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ DRAGSTER.GR

Ο λόγος που στέλνω αυτό το forum είναι μετά από μεγάλη μου απογοήτευση και θυμό για την δημοσίευση της συνέντευξής μου στο dragster.gr. Όχι φυσικά γιατί έχει μπει στο site αυτό καθώς αυτό το γνώριζα ότι θα γινόταν αλλά για το θλιβερό γεγονός ότι κάποια από αυτά που έχω αναφέρει στην συνέντευξη που έδωσα δεν έχουν γραφτεί ακριβώς όπως τα έχω αναφέρει και με το σκεπτικό που τα έχω πει.

Το θεωρώ αντιεπαγγελματικό και ύπουλο εκ μέρους του dragster.gr το οτι τα λεγόμενά μου στην συνέντευξη αυτή δεν έχουν γραφτεί όπως έπρεπε και να τονιστούν έστω και στον πιο μικρό βαθμό οι απόψεις μου οτι ο αγώνας τελείωσε έστω και εάν υπήρχαν κάποια μικρά προβλήματα από διάφορες πλευρές (κυρίως του κόσμου οι οποίοι οι περισσότεροι στα αρ...δια τους εάν τα έριξαν όλα κάτω για να δουν το θέαμα και μετά να παν σπίτια τους αφήνοντας ένα χάος από σκουπίδια και ζημιές πίσω τους).

Το θεωρώ ως μαχαιριά στην πλάτη του να αλλάζετε τα λόγια κάποιου για να κάνετε ζημιά για να εκπληρώνετε δικούς σας προσωπικούς στόχους που έχουν να κάνουν με την καταπολέμηση του DRC. Έχω καταλάβει ότι το πρόβλημα που υπάρχει στην Ελλάδα μεταξύ κάποιων ανθρώπων για το dragster γενικά προσπαθεί αυτή η κόντρα να μας αρπάξει και εμάς εδώ στην Κύπρο σαν είμασταν στην ησυχία μας διότι απλά κάποιοι έχουν αρκετές διαφωνίες μεταξύ τους .Εκ μέρους της CYDRA με την οποία έχω μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα σας τονίζουμε ένα πράγμα. ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ.

Ο στόχος της συνέντευξης γνώριζα ότι είχε ως κύριο σκοπό την άντληση από το στόμα μου κάποιων κακών σχολίων τα οποία θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τον πόλεμό σας ενάντια του DRC και αυτών που βοήθησαν αφιλοκερδώς στον αγώνα μας. Παρόλα αυτά έδωσα την συνέντευξη καθώς ως γραμματέας της CYDRA ευθύνουμε όπως όλοι μας οι οποίοι είναι στο συμβούλιο για το αποτέλεσμα μιας διοργάνωσης DRAGSTER. Το ότι εάν αποφασίσαμε η θα αποφασίσουμε στο μέλλον να να αναθέσουμε στην Α η Β η Γ ομάδα για να αναλάβει τα χρονόμετρα αυτό είναι δική μας απόφαση και μόνο την οποία δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να κατακρίνει. Αφήστε μας εμάς εδώ στην Κύπρο να κάνουμε αγώνες dragster όπως θέλουμε και όπως γουστάρουμε και ασχοληθείτε με τα δικά σας προβλήματα στην Ελλάδα. Εμείς θα δούμε και θα λύσουμε τα δικά μας προβλήματα εάν νομίζουμε οτι υπάρχουν. Με το να μπλέκετε κάποια πράγματα με κάποια άτομα εδώ όπως την περίπτωσή μου εμένα το τι θα πετύχετε είναι νέες κόντρες με Κύπριους.

Το οτι αναφέρω στην συνέντευξή μου ότι ο αγώνας σε γενικές γραμμές ήταν καλός χωρίς σοβαρά προβλήματα την στιγμή που εμείς εδώ κάνουμε δυστυχώς αγώνα κάθε δύο χρόνια σε μια σχετικά κακή τοποθεσία λόγω έλλειψης χώρου αυτό γιατί δεν το αναφέρετε στο κείμενο που έχετε γράψει?

Το ότι παλιά ο Κυθρεώτης είχε κάποιο πρόβλημα με τα χρονόμετρά του το οποίο το έλυσε ο άνθρωπος με τον Α η Β τρόπο αυτό είναι άσχετο με το ολο θέμα και εφόσον θυμάμαι αρκετά καλά δεν μου αναφέρατε πουθενά στην συνέντευξή μας την πρόταση που γράψατε "εφόσον υπήρχε πρόβλημα με το φωτοκύτταρο γιατί το DRC δεν το έλυσε".

Για κάποιες άκυρες εκκινήσεις υπάρχει απ' ότι γνωρίζω βίντεο που δείχνει καθαρά ότι κάποιοι αγωνιζόμενοι άθελά τους κουνιόντουσαν στο φανάρι πριν να εκκινήσουν με αποτέλεσμα να βγαίνουν άκυροι. Το οτι τα ελαστικά στην μέση της πίστας ήταν λάθος επιλογή αυτό είναι λάθος δικό μας και όχι του χρονομέτρη. Ο αγώνας τελείωσε μέχρι εκεί λόγω του ότι είχε βραδιάσει και ο αλυτάρχης έκρινε ότι ήταν επικίνδυνο να τελειώσουν τα τελευταία τέσσερα ζευγάρια στους τελικούς που είχαν μείνει, κάτι που εγώ προσωπικά θεωρώ σωστό. Αυτό το βλέπουμε και σε άλλες μεγάλες διοργανώσεις όπως π.χ SANTA POD.

Το ότι με ρωτήσατε στην συνέντευξή σας οτι η ομάδα του DRC πιστεύατε ότι έκανε τον αγώνα ως πείραμα για να βελτιωθεί για τους αγώνες που θα κάνει στην ελληνικό σύντομα δεν σας απάντησα καθόλου και ούτε έχω το δικαίωμα στο να απαντήσω σε τέτοια ερώτηση, και εγώ σας ρωτώ τώρα υπάρχει κανείς ο οποίος κάνει κάτι και κάθε φορά δεν προσπαθεί να μάθει κάποια πράγματα περισσότερα και να βελτιωθεί και να αποκτήσει περισσότερη πείρα; Και ας πούμε οτι έγιναν κάποια λάθη και φταίει η ομάδα του DRC τότε τι πρέπει να κάνουμε δηλαδή; Να βάλουμε ένα Χ από πάνω τους και να τους στείλουμε το διάολο και έλα τώρα βρες άλλον με άλλα χρονόμετρα για να τα μάθει και αυτός και ξανά από την αρχή;

Άστε τους ανθρώπους να κάνουν κάποιους αγώνες από την στιγμή που οι άνθρωποι έχουν πάρει τις άδειες από την ΕΛΠΑ και μετά κάτσετε εκεί και κρίνετε το τι κάνουν σωστό και τι κάνουν λάθος εφόσον έχουν την ευκαιρεία να δείξουν το τι μπορούν να κάνουν ως DRC.

Πιστεύω ότι και εσείς ως POWER TECHNICS είσασταν στο σημείο όπου κάνατε αγώνες για πρώτη φορά και είχατε κάποια προβλήματα από ότι είχα δει όταν ήμουν εκεί και μάλιστα προσωπικά προβλήματα και κόντρες με ορισμένους αγωνιζόμενους καθώς όλοι εάν θυμάστε καλά συζητούσαμε για τον Δημητριάδη που στήνατε τον άνθρωπο στο φανάρι με όλα O.K και από τους δύο οδηγούς και τον κρατούσατε τον άνθρωπο εκεί μέχρι και 15 δευτερόλεπτα με τον κόφτη εκκίνησης μέχρι να πατήσει ο άνθρωπός σας το κουμπί για να ανάψουν τα φώτα.

Το ότι δεν συνάντησα κανένα πρόβλημα στους δύο αγώνες στις Σέρρες και ένα στο ελληνικό αυτό δεν σημαίνει κάτι εναντίον του DRC. Το εάν θεωρώ τις Σέρρες ότι με βολεύουν για να τρέξω για να δω τις δυνατότητες του αυτοκινήτου μου αυτό είναι λόγω καλής πρόσφυσης λόγω κόλλας στην εκκίνηση που είναι το κύριο μέλημά μου. Τουλάχιστον στις Σέρρες οι άνθρωποι δεν δέχτηκαν να πάρουν καν λεφτά για την συμμετοχή μου γιατί με θεωρούσαν ως φιλοξενούμενο ενώ στο ελληνικό πληρώσαμε κανονικά τη συμμετοχή μας τη στιγμή που η CYDRA δεν παίρνει ποτέ λεφτά από τις ελληνικές συμμετοχές όταν έρθουν Κύπρο.

Λυπούμε πάντως και το τονίζω αφάνταστα πόσο απογοητευμένος είμαι με το όλο θέμα το οποίο χρησιμοποιήσατε για να πετύχετε κάποιους στόχους που εσείς θέλατε. Εάν είναι με αυτό τον τρόπο που χειρίζεστε τα προβλήματά σας τότε δεν μπορώ να φανταστώ πως θα μπορούσατε να λύσετε κάποια προβλήματα σε περίπτωση που κάνετε εσείς αγώνα dragster.

Νοιώθω απογοητευμένος και εξίσου προδομένος από την ομάδα σύνταξης του site σας και περιμένω κάποια διόρθωση στο συγκεκριμένο κείμενο της συνέντευξής μου που έχετε στο site σας. Εάν δεν είστε διατεθειμένοι γι' αυτό τότε λυπάμαι αλλά θα βρεθώ στην δυσάρεστη θέση να κινηθώ νομικά απέναντί σας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΤΗΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ CYDRA"