Νέα - News | Έντυπα Συμμετοχής για τον 1ο Αγώνα Dragster 2005 στην Κύπρο.
11.05.05 

 

Ο πρώτος αγώνας dragster για το 2005 στην Κύπρο πρόκειται να διεξαχθεί στις 21 και 22 Μαΐου στο αεροδρόμιο της Λακατάμιας. Οι αγωνιζόμενοι παρακαλούνται να κατεβάσουν τα ακόλουθα δύο έντυπα:

ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΕΝΤΥΠΟ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ SERVICE CAR
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Κατόπιν για τις συμμετοχές αλλά και τους κανονισμούς παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τα ακόλουθα στελέχη της CYDRA:

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΠΑΦΟΣ - ΛΑΡΝΑΚΑ - ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ
1) Αντώνης Αντωνίου τηλ. 99 608868
2) Μάϊκ Χαραλάμπους τηλ. 99 675975
3) Δημήτρης Λάμπρου τηλ. 99 571699
4) Χριστόφορος Χριστοφόρου τηλ. 99 555600

ΛΕΥΚΩΣΙΑ
1) Γιάννης Μότης τηλ. 99 628875-22 496066

ΤΕΣΤ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΩΝ
Εκ μέρους της ΚΟΑΑ και των Σωματείων της, CYDRA, OFA, LAC, PAA, FMSC και LAA θέλουμε να προσκαλέσουμε όλους τους αθλητές μας που θα διαγωνισθούν στον αγώνα, να παρευρεθούν την Πέμπτη 19 Μαΐου και ώρα 16:00 στον χώρο διεξαγωγής του αγώνα στη Λακατάμια, για να παρακολουθήσουν το τεστ λειτουργείας χρονομέτρων του αγωνα και να ενημερωθούν για την διεξαγωγή και ροή του!

Είναι πολύ σημαντικό να είναι όλοι παρόντες για την σωστή ενημέρωσή τους. Για πρώτη φορά θα τους γίνει αναλυτική ενημέρωση πως δουλεύουν τα χρονόμετρα έτσι ώστε να μπορέσουν να αποδώσουν σωστά στην εκκίνηση και να φέρουν καλά αποτελέσματα κατά τη διάρκεια του αγώνα!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ
Ευχαριστούμε πάρα πολύ τα παιδιά του DRC που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους και θα έρθουν να πραγματοποιήσουν ένα show / επίδειξη για τους φιλάθλους μας, τον Κύριο Φίλιππο Παπαφιλίππου με το πανίσχυρο Chevy Nova SS ‘66 και τον Κύριο Πάσχο με το τρομερό Sierra που είχαμε δει στον αγώνα μας το 2002 και που τώρα έρχεται ανανεωμένο!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Κύριο Κουκλάκη Μιχάλη για την βοήθεια και τη παραχώρηση των υλικών και χρονομέτρων για την διεξαγωγή του αγώνα μας καθώς επίσης το DRC και τα μέλη του που μαζί με τον πρόεδρό του Κύριο Ηλία Βαθειά μας προσφέρουν αφιλοκερδώς το χρόνο τους και τις υπηρεσίες τους για τη διοργάνωση του αγώνα!

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όλα τα μέλη των 6 σωματείων της ΚΟΑΑ, τη CYDRA, OFA, LAC, PAA, FMSC και LAA που βοήθησαν στη διοργάνωση του αγώνα!

Εύχομαι Καλό Αγώνα σε όλους,

Εκ της Cydra,

Μαικ Χαραλάμπους.