Νέα - News | Επιστολή - Απάντηση προς τον κύριο Κουκλάκη.
17.04.05 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ-ΑΧΙΛΛΕΩΣ 13
ΕΥΟΣΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΑΡ. ΠΡΩΤ. 23
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 17/4/2005

ΘΕΜΑ. ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Κ. ΚΟΥΚΛΑΚΗ

1)Για όσον αφορά το χρηματικό έπαθλο των αγωνιζομένων. Ποτέ η ΛΕΝΟΘ δεν ήταν αρνητική. Αντίθετα δε σ’αυτό υποστηρίζει και υποστήριζε τον κάθε προμότερ ο οποίος δηλώνει χρηματικό έπαθλο για τους αγωνιζόμενους. Το χρηματικό έπαθλο είναι προσφορά του προμότερ και αφορά τον ίδιο εφόσον ΕΓΓΥΑΤΑΙ αυτό. Ποτέ η ΛΕΝΟΘ δεν θα πάψει να είναι ανοιχτή σε προτάσεις οι οποίες αναβαθμίζουν τους αγώνες DRAGSTER.

2)Η ΛΕΝΟΘ σαν σοβαρή λέσχη DRAGSTER που υφίσταται στον χώρο εδώ και χρόνια προσφέροντας τις υπηρεσίες της, δέχθηκε την αλλαγή χώρου διεξαγωγής του 1ου αγώνα των Σερρών με αυτόν του Ελληνικού με την προϋπόθεση ότι ο κύριος Κουκλάκης θα προσκόμιζε επίσημο έγγραφο παραχώρησης του χώρου του Ελληνικού στις 10 Μαρτίου. Μετά από πιέσεις του DRC η ημερομηνία μετατέθηκε στις 15 Μαρτίου και μετά στις 17 Μαρτίου. Παρά τις μεταθέσεις των ημερομηνιών ο κ. Κουκλάκης δεν παρουσιάζει κανένα τέτοιο έγγραφο αλλά μια προσωπική του επιστολή. Μετά από όλα αυτά η ΛΕΝΟΘ δεν μπορούσε να συνεργαστεί με τον κ. Κουκλάκη. Αυτά μπορούν να επιβεβαιωθούν από τους κυρίους Βαθειά, Μαθιόπουλο, Βάγια και Παπαφιλλίπου.

3)Για όσον αφορά την παράγραφο που αναφέρεται στην επιστολή της TRIAD προς την ολομέλεια του DRAGSTER για την απόφαση του κ. Καλλιπολίτη
να μην συμμετάσχει η ΛΕΝΟΘ οργανωτικά στους αγώνες της νοτίου Ελλάδος θα θέλαμε να σας αναφέρουμε κατηγορηματικά πως οι αποφάσεις δεν είναι του κ. Καλλιπολίτη αλλά του Δ.Σ. της ΛΕΝΟΘ και των γενικών συνελεύσεων που πράττει η ΛΕΝΟΘ μία φορά τον μήνα, πράγμα το οποίο γνωρίζουν ξεκάθαρα ο κ. Βάγιας Αθανάσιος και ο πρόεδρος του DRC κ. Βαθειάς Ηλίας.

4)Θα αναφερθούμε σε κάτι το οποίο κακώς το κάνουμε αλλά πρέπει, στο υπέρογκο χρηματικό ποσό (20.000 ευρώ) που αναφέρει ο κ. Κουκλάκης
ότι ζήτησε ο κ. Καλλιπολίτης για κάθε αγώνα. Ο κ. Κουκλάκης για δημιουργία εντυπώσεων και για προσωπικά του οφέλη θέλει τις δύο λέσχες ΛΕΝΟΘ και DRC σε συνεχείς συγκρούσεις. Θα αναφερθούμε στα χρήματα αναλυτικά τα οποία ο κ. Κουκλακης πρόσφερε ο ίδιος.
Τα 6000 ευρώ είναι προσφορά του ιδίου για την μεταφορά των αγωνιζομένων.
Τα 4150 ευρώ είναι η φιλοξενία η χρονομέτρηση και ο εξοπλισμός για την διεκπεραίωση του αγώνα.
Τα υπόλοιπα περίπου 10000 ευρώ είναι………. τι να πληρώσετε με αυτά Κ. Κουκλάκη;
1)ΕΛΠΑ
2)ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ
3)ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ
4)10 ΜΕΛΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
5)ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ
6)ΚΥΠΕΛΛΑ
7)ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
8)ΣΚΟΥΠΑ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΛΛΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ
Κ.Λ.Π.
Υπ’όψιν ότι ο αγώνας είναι τριήμερος.

Μετά από όλα αυτά ο κ. Κουκλάκης δεν αναφέρει ότι δημιουργήθηκε καινούργια συμφωνία η οποία έγινε με τηλεφωνική παρέμβαση του κ Βαθειά, κ. Βάγια και κ. Μαθιόπουλου στον κ. Καλλιπολίτη να συμφωνήσει στα 8000 ευρώ τα οποία δεν καλύπτουν τον αγώνα σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Ελληνικού και του κ. Κουκλάκη. Στην καινούργια αυτή συμφωνία βλέποντας η ΛΕΝΟΘ ότι ο κ. Κουκλάκης δεν επρόκειτο να συμφωνήσει σε καμία δημιουργία χρηματικής συμφωνίας, έδωσε το ελεύθερο για οποιαδήποτε τελική μορφής της στο DRC. Φυσικά ούτε αυτό έγινε.
Μετά από όλα αυτά τι να φανταστεί η ΛΕΝΟΘ για τον οποιονδήποτε;
Μετά από όλα αυτά τι να περιμένει η ΛΕΝΟΘ για τους αγώνες της νοτίου Ελλάδος;
Μετά από όλα αυτά με ποιες εγγυήσεις βλέπει το μέλλον;
Μετά από όλα αυτά με ποιόν και με τι να συζήτηση;
Η ΛΕΝΟΘ υφίσταται και υπάρχει στον χώρο του DRAGSTER και παρόλα αυτά είναι ανοιχτή σε οποιαδήποτε συζήτηση η συναντήσεις με τον κ. Κουκλάκη.

5)Για την αναφορά στο πρόσωπο του κ. Καλλιπολίτη απαντάει ο ίδιος.

<Επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου για να προσφύγω κατά του κ. Κουκλάκη και της εταιρείας του για συκοφαντική δυσφήμιση και έργω εξύβριση προς το πρόσωπό μου και της ΛΕΝΟΘ την οποία εκπροσωπώ και της οποίας η συνεισφορά στον χώρο των αγώνων DRAGSTER είναι γνωστή πιστεύω.>

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΛΛΙΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ