Νέα - News | Βαθμολογία Dragster Auto και Moto 2004.
16.02.05 

 

Οι ΕΘΕΑ - ΕΘΕΑΜ τελικά επέλεξαν να βαθμολογήσουν τους οδηγούς που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα του 2004 σύμφωνα με το παλαιό σύστημα βαθμολόγησης και όχι με αυτό που είχε προτείνει ο κύριος Καντάς με έγγραφο που έχει αποστείλει στη ΛΕ.Ν.Ο.Θ. στις 17 Μαρτίου του 2004 ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:18.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
Σύμφωνα με την ΕΘΕΑ λοιπόν, το 2004 μέτρησαν μόνο οι κατηγορίες Τ2, Α3 και ΒΤ. Περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και την αναλυτική βαθμολογία μπορείτε να δείτε στην αντίστοιχη σελίδα της ΕΘΕΑ.

ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ
Σύμφωνα με την ΕΘΕΑΜ, το 2004 μέτρησαν μόνο οι κατηγορίες 6, 5, 4 και 2,2. Περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και την αναλυτική βαθμολογία μπορείτε να δείτε στην αντίστοιχη σελίδα της ΕΘΕΑΜ.

Εμείς πιστεύουμε ότι είναι ατυχής η επιλογή του συγκεκριμένου τρόπου βαθμολόγησης και γιατί δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα των κατηγοριών που δεν βαθμολογήθηκαν αλλά και γιατί η μη βαθμολόγηση κάποιων κατηγοριών, αφού δεν οδηγεί στην διαγραφή αυτών των κατηγοριών ή κάτι αντίστοιχο, δεν έχει κανένα μα κανένα νόημα να ισχύει.

Αντίθετα βρίσκουμε εξαιρετική την πρόταση του κυρίου Καντά, πρόταση που ισχύει και διεθνώς κι ευχόμαστε να ισχύσει από το 2005 χωρίς βέβαια τον περιορισμό ελάχιστου αριθμού συμμετοχών.