Νέα - News | O Νίκος Φώσκολος απέκτησε το Rover 220 Coupe - Foskolos bought Rover 220 Coupe.
09.01.05 

 

Αγαπητοί φίλοι,

Το πρώην Super Modified Rover 220 Coupe του Φίλιππου ταξίδεψε χτες στη Βορειο Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη. Μπορούμε πλέον και επίσημα να ανακοινώσουμε ότι το Rover ανήκει πια στο Νίκο Φώσκολο!

Ο Νίκος απέκτησε το Rover χωρίς μοτέρ ηλεκτρικά και σασμάν. Η Cheetah Racing Team θα κάνει συγκεκριμένα και σταθερά βήματα ξεκινώντας απο τη προσεκτική τοποθέτηση του V8 biturbo μοτερ, του σασμάν και των ηλεκτρικών που φορούσε μεχρι σήμερα το κόκκινο BMW της ομάδας. Την επόμενη εβδομάδα θα ανέβει στην έδρα της Cheetah Racing Team o Γιάννης Ανδριανάκης για να τελειοποιήσει τις ρυθμίσεις του μοτέρ.

Τι θα γίνει με το εντυπωσιακότατο BMW; Τα νέα και εδώ είναι καλά, αφού το πιο πιθανόν είναι να μην παροπλιστεί αλλά να συμμετάσχει και αυτό στους αγώνες με κάποιο νέο συνδιασμό πραγμάτων.

Η Βόρεια Ελλάδα (Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Ξάνθη κτλ....), εκτός από τις πανίσχυρες μοτοσυκλέτες των Σβραχνού, Ζαφειριάδη, Μιχαηλίδη, Μπουσίνη κλπ, μοτοσυκλέτες οι οποίες μας κάνουν πια υπολογίσιμη δύναμη στην Ευρώπη, εξοπλίζεται και με πανίσχυρα αυτοκίνητα.

Πρώτος έδωσε το παράδειγμα ο Μάκης ο Νεφραίμ με το ταχύτατο Pontiac που κατέχει και τα Πανελλήνια Ρεκόρ χρόνου και ταχύτητας και τώρα ακολουθεί ο Νίκος ενώ ακούγονται και άλλες συμμετοχές στην Open.

Η Βόρεια Ελλάδα επενδύει, και επενδύει σωστά. Και ένας σημαντικότατος λόγος που επενδύει είναι ότι έχει κοντά και πίστα! Μου φαίνεται ότι η Αθήνα των Ολυμπιακών Αγώνων θα καταντήσει ο φτωχός συγγενής της Βορείου Ελλάδας όχι μόνο στα dragster αλλά γενικότερα στο μηχανοκίνητο αθλητισμό! Ας είναι καλά η ΕΛΠΑ και το υπουργείο! Μπράβο σας κύριοι! Κάνετε με το παραπάνω το καθήκον σας!!

NEWS IN ENGLISH

Dear friends,

The former Super Modified Rover 220 Coupe of Papafillipou found a new home in Thessalonica. We can officially announce that the Rover belongs now to Nikos Foskolos! Nikos acquired the Rover without the motor, the transmission and the electrical installation.

The Cheetah Racing Team will place, for now, the V8 biturbo moter, transmission and electrical installation of Nikos's red BMW car and Yannis Andrianakis is going to tune it. The red BMW most likely is going to race again this year with a new combination of motor and transmition.