Νέα - News | Εκπληκτικές Φωτογραφίες από το DragRacing.se
31.12.04 

 

Το site www.dragracing.se προσφέρει δωρεάν σε όλο τον κόσμο τρεις galleries με εκπληκτικές φωτογραφίες, προσπαθώντας να συμβάλλει στην συλλογή χρημάτων για τα θύματα του καταστροφικού σεισμού.

 

Πέρα από το link που μπορείτε να καταβάλετε κάποια χρήματα Βοήθεια για τα θύματα του καταστροφικού σεισμού αξίζει πραγματικά να δείτε τις εκπληκτικές φωτογραφίες των τριών galleries και να τις σώσετε στον υπολογιστή σας! Όλες οι φωτογραφίες έχουν δίπλα τους και πολύ ενημερωτικά σχόλια. Ρίξτε μια ματιά για να δείτε που ονειρευόμαστε κάποια στιγμή, σε αυτή τη ζωή, να ανεβάσουμε το επίπεδο του ελληνικού dragster.

 

 

Πρώτη Συλλογή Φωτογραφιών

Δεύτερη Συλλογή Φωτογραφιών

Τρίτη Συλλογή Φωτογραφιών

 

 

Προσέξτε σας παρακαλώ μία "λεπτομέρεια" στην τρίτη συλλογή, στη δεξιά στήλη, την πιο κάτω φωτογραφία που λέει:

"Swedens minister of sports at the time, – Mona Sahlin, got a ride in the two seat dragster during her first contact with the sport of dragracing. She liked the event so much she returned the next day with her family." Δηλαδή η Υπουργός αθλητισμού της Σουηδίας, η κυρία Μona Sahlin, έκανε μία "βόλτα" με ένα διθέσιο dragster, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ DRAG RACING! Και της άρεσε τόσο πολύ η όλη εμπειρία που επέστρεψε την επόμενη ημέρα με την οικογένειά της! Αυτά να τα βλέπουν οι δικοί μας "άρχοντες", οι "υπεύθυνοι" για την ανάπτυξη του dragster στην Ελλάδα...

 

 

Αφιερώνουμε αυτές τις φωτογραφίες, που βέβαια δεν είναι δικές μας αλλά που δείχνουν την ομορφιά του drag racing, στον φίλο μας τον Τάσο Ζαφείρη. Τάσο θα είσαι για πάντα στην καρδιά μας.