Νέα - News | Συγκέντρωση αγωνιζομένων την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου στην έδρα του DRC.
28.11.04 

 

Την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2004 και ώρα 21:30 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση αγωνιζομένων της Νοτίου Ελλάδας στην έδρα του DRC, στην Cult. Η συγκέντρωση αυτή διοργανώνεται από το DRC και αφορά σε όλους τους αγωνιζόμενους, άσχετα αν είναι ή όχι μέλη του DRC.

Σκοπός αυτής της συγκέντρωσης είναι η συζήτηση και η ενημέρωση όλων γύρω από τα τρέχοντα θέματα του ελληνικού dragster όπως ο απολογισμός της χρονιάς, οι προτάσεις για τη νέα αγωνιστική χρονιά του 2005, θέματα όπως η βελτίωση της πίστας στις Σέρρες και η ανάγκη δημιουργίας πίστας στη Νότια Ελλάδα, θέματα που αφορούν σε αλλάγές κατηγοριών κ.α. Άλλο ένα θέμα που θα μας απασχολήσει είναι οι εκλογές του DRC οι οποίες θα γίνουν την μεθεπόμενη Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2004 και ώρα 21:30 επίσης στην έδρα του DRC, στην Cult.

Να τονίσουμε για άλλη μία φορά ότι η συγκέντρωση αυτή διοργανώνεται από το DRC αλλά αφορά σε όλους τους αγωνιζόμενους. Καλό θα είναι όλοι όσοι μας τιμήσουν με την παρουσία τους να έχουν προετοιμάσει τις προτάσεις τους από πριν ώστε να προλάβουμε μέσα στο περιορισμένο χρονικό διάστημα που θα έχουμε στη διάθεσή μας να καταλήξουμε σε κάποια συμπεράσματα.

Στη συγκέντρωση αυτή προσκαλούνται το Διοικητικό Συμβούλιο της ΛΕ.Ν.Ο.Θ. καθώς και όσα μέλη της ΛΕ.Ν.Ο.Θ. επιθυμούν να παραστούν!

Για το DRC

Το Διοικητικό Συμβούλιο