Νέα - News | Ο Σ. Σβραχνός απέκτησε το TL 1000 του Roger Petterson!
24.10.04 

 

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ τα νέα για το ελληνικό dragster! Σε τηλεφωνική συνομιλία που είχαμε σήμερα το απόγευμα, ο Σταύρος Σβραχνός μας ενημέρωσε ότι είναι γεγονός η απόκτηση του TL 1000 Pro Stock Bike του πολυπρωταθλητή Roger Petterson. Η εκπληκτική αυτή μοτό έχει κάνει 7,266 με 301 χλμ και είναι πια στα χέρια του Σταύρου! Τη στιγμή της τηλεφωνικής μας συνομιλίας ο Σταύρος ήταν ακόμα στη Σουηδία και θα αναχωρούσε αργότερα για Ελλάδα ενώ η χαρά του ήταν έκδηλη! Αύριο θα μπορέσουμε να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες.

Εμείς θέλουμε να εκφράσουμε τη χαρά μας για το γεγονός αυτό. Οι Έλληνες πρωταθλητές μας, έχουν ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη και στοχεύουν τα ευρωπαϊκά επίπεδα. Από πρόπερσι ξεκίνησε η ιστορία με τους αγώνες του Παπαφιλίππου στη Santa Pod και στο Avon Park και του Ζαρειφόπουλου επίσης στη Santa Pod! Συνέχεια πέρυσι με τον Αντώνη Ζαφειριάδη στο Hockenheim και φέτος με τους Παπαφιλίππου, Νεφραίμ, Ζαμπαθά (Rigoli), Ζαφειριάδη, Μιχαηλίδη και Σβραχνό σε τρεις αγώνες στο εξωτερικό. Όλα αυτά είναι δείγματα ΚΑΘΑΡΗΣ ΑΝΟΔΟΥ του επιπέδου του ελληνικού dragster.

Είμασταν σίγουροι ότι ο τελευταίος αγώνας στη Μάλτα θα πυροδοτούσε νέες εξελίξεις στο χώρο. Ίσως μας κατηγορήσετε ότι επαναλαμβανόμαστε, αλλά δεν μπορούμε να κρύψουμε τη χαρά μας και την περηφάνεια μας και τον ενθουσιασμό μας και τις ελπίδες μας για όλες αυτές τις κινήσεις των Ελλήνων αγωνιζόμενων και των ελληνικών ομάδων !

Θέλουμε να εκφράσουμε την ευχή και την επιθυμία, η ΕΘΕΑ να δώσει την απαιτούμενη προσοχή στο άθλημα αυτό. Ίσως θα πρέπει να δημιουργηθεί ένας ξεχωριστός τομέας για το ελληνικό dragster στο οποίο να συμμετέχουν άνθρωποι του χώρου με ουσιαστικές γνώσεις. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να βελτιωθούν τα πράγματα, πάντως το σίγουρό είναι ότι πρέπει η ΕΘΕΑ να ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DRAGSTER!

Σταύρο συγχαρητήρια και πάλι! Ελπίζουμε να μπορέσουμε να δούμε και από κοντά στις Σέρρες το καμάρι σου!

NEWS IN ENGLISH
Mr Stavros Svrahnos announced us that he just purchased Roger Petterson's 2004 Championship-winning and record-holding Pro Stock Bike. This Bike has run 7.266/301 kmh. Stavros was still in Sweden when he called us, and was very happy and satisfied for this movement!

We hope to be able to see this bike at our next race this weekend in Serres! Greek Drag Racing is aiming european standards!

 

dragnews.gr

Α. Ανδρεάδης