Νέα - News | Δηλώσεις Συμμετοχής για τον Αγώνα της Μάλτας!
24.09.04 

 

Ο αγώνας της Μάλτας πλησιάζει και οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει! Παρακαλούμε όσες ομάδες επιθυμούν να συμμετάσχουν, να στείλουν τα απαραίτητα στοιχεία τους μέχρι το απόγευμα της Τρίτης 28 Σεπτεμβρίου, στο fax της ΛΕ.Ν.Ο.Θ. 2310-574192 ή στο fax του dragnews.gr 210-9769600 ή στο e-mail webmaster@dragnews.gr.

Τα στοιχεία αυτά περιλαμβάνουν το όνομα της ομάδας, το ονοματεπώνυμο του οδηγού, τους σπόνσορες, τον αριθμό της άδειας οδήγησης, τα στοιχεία του αγωνιστικού οχήματος και τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου που θα ρυμουλκεί το trailer ή του βαν που θα μεταφέρει τη μοτοσυκλέτα. Μην ξεχάσετε επίσης να δηλώσετε τον αριθμό των μηχανικών που θα συνοδεύουν την ομάδα.

Όσοι φίλοι επιθυμούν να συνοδεύσουν την ελληνική αποστολή ως επισκέπτες, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την πιο οικεία προς αυτούς ομάδα, ή να στείλουν τα στοιχεία τους στα παραπάνω fax και e-mail.

Η ελληνική αποστολή θα ξεκινήσει την Τρίτη το πρωί 12 Οκτωβρίου, οδικώς. Οι επισκέπτες που θα συνοδεύουν την ελληνική αποστολή μπορούν να ξεκινήσουν και αυτοί με ιδιόκτητο όχημα την Τρίτη ή να πάνε αεροπορικώς την Πέμπτη ή την Παρασκευή με την Air Malta ή Air Italia, απ' ευθείας ή μέσω Ιταλίας. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων τον Ιούλιο ήταν 320 ευρώ με επιστροφή.

Για μία ακόμα φορά πρέπει να αναφέρουμε ότι η MDRA προσφέρει οικονομική βοήθεια στην ελληνική αποστολή ύψους 2.500 ευρώ και η Option Press χορηγεί σε όλες τις ελληνικές ομάδες που θα συμμετέχουν, τα εισιτήρια από Πάτρα προς Μπάρι ή Πρίντεζι (και την επιστροφή)! Καλούμε και άλλες εταιρείες να να βοηθήσουν την ελληνική αποστολή!

 

dragnews.gr

H. Βαθειάς