Νέα - News | "Συνταχθείτε σε κοινή πορεία..." Επιστολή του κυρίου Ανδρέα Καπετανίδη!
01.09.04 

 

ΠΡΟΣ

ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ & ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ DRC
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΛΕΝΟΘ

Αγαπητοί φίλοι,

Έχουμε να μιλήσουμε αρκετό καιρό. Μετά από σκέψη κάθισα και συνέταξα αυτή την επιστολή με μήπως και συνετιστούν τα δύο προεδρεία της ΛΕΝΟΘ και του DRC. Ενώ πέρυσι επικρατούσε ένα κλίμα αδελφοποίησης των δύο λεσχών, φέτος δεν κατάλαβα τι συνέβη κι έχουν αλλάξει τα πράγματα.

Οι οδηγοί και συνάδελφοι του σπορ, μετά από τόσα χρόνια προσπαθειών, μπορέσανε και δημιουργήσανε λέσχες για να τους εκπροσωπούνε απέναντι στα συμφέροντα των κερδοσκόπων, που ήρθαν για να "σώσουν" το dragster και να γεμίσουνε στην ουσία τις τσέπες τους.

Και αντί οι δύο λέσχες να προχωράνε ενωμένες, ήρθαν σε σοβαρή ρήξη μεταξύ τους πριν τον πρώτο αγώνα dragster του 2004. Πολλά ακούγονται, δεν θέλω να πάρω θέση, δεν θέλω να δημιουργήσω προβλήματα. Αυτό που έχω να πω είναι ότι ο εσωτερικός πόλεμος δεν συμφέρει κανένα! Οι δύο λέσχες, για μένα, πρέπει να σκέφτονται σαν ένας και όχι "εμείς κι εσείς".

Προτείνω λοιπόν μια ομοσπονδία μεταξύ των δύο λεσχών με μέλη προεδρείου και από τις δύο λέσχες, κοινά οικονομικά στοιχεία για όφελος όλων των οδηγών και όχι για συμφέροντα κάποιων που είναι στην εξουσία. Αυτό θα φέρει νέα δεδομένα στη μορφή των αγώνων, δεν θα υπάρχουν εχθρότητες και θα μπορέσουμε επιτέλους να κάνουμε δικούς μας αγώνες DRC-ΛΕΝΟΘ χωρίς να χρειαζόμαστε κανένα οικονομικό "σωτήρα" promoter. Γιατί στελέχη υπάρχουν να επανδρώσουν τις δύο λέσχες σε μία και να πάει μπροστά το dragster στην Ελλάδα.

Εκατό τουλάχιστον οδηγοί να βάλουν από 500 € με ποσοστό 1% ο καθένας, αυτόματα δημιουργείται μία μετοχική επιχείρηση με 50.000 € κεφάλαιο, που με αυτά τα χρήματα εκμεταλλευόμαστε εμείς οι ίδιοι (οι οδηγοί) τους αγώνες και δεν έχουμε ανάγκη κανένα "σωτήρα". Με πρόχειρους υπολογισμούς, με έξι αγώνες τα κέρδη από την εκμετάλλευση των αγώνων θα είναι περίπου 80.000 €. Μετά μπορούμε να δώσουμε και χρηματικά έπαθλα και οτιδήποτε θα χρειαστούμε, χωρίς να ζητιανεύουμε και να παρακαλάμε. Εμείς είμαστε αυτοί (οι οδηγοί) που προσφέρουμε το θέαμα, εμείς πρέπει να αμειβόμαστε γι' αυτό που κάνουμε!

Υστερόγραφο
Συνταχθείτε σε κοινή πορεία φέτος, για να μην είναι αργά και μεγαλώσουν οι εχθρότητες. Μοιράστε ισόποσα τα οικονομικά οφέλη των δύο λεσχών απ' όλους τους αγώνες. Δώστε οικονομικά κίνητρα στους οδηγούς (μικρότερη συμμετοχή 50 €, έστω και καθόλου γι΄ αυτούς που είναι από μακριά, έστω κι ένα ποσό για μεταφορικά). Αυτό ισχύει για όλους τους αγώνες Τρίπολης, Σερρών κτλ

Βοηθήστε οικονομικά τους οδηγούς για να υπάρχει συναγωνισμός και πλούσιο θέαμα. Γιατί αν χαθεί αυτό θα χαθούν και οι θεατές. Η δύναμη που μας έχει χαρίσει ο κόσμος που μας τιμά σε κάθε αγώνα.

Ευχαριστώ

Με φιλικούς χαιρετισμούς προς όλους
ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

 

dragnews.gr

Ηλίας Βαθειάς