Νέα - News | Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για την απόφαση της ΕΘΕΑ! Βίντεο από τον αγώνα!
14.07.04 

 

Οι επιστολές διαμαρτυρίας για την περίφημη απόφαση της ΕΘΕΑ να μην μετρήσει βαθμολογικά τον 1ο αγώνα dragster συνεχίζονται . Ο ίδιος ο Πρόεδρος του FIA Drag Racing Commission δήλωσε ότι "... θα ήταν εξαιρετικά άδικο για όλους τους αγωνιζόμενους που ολοκλήρωσαν τα χρονομετρημένα περάσματά τους και συμμετείχαν και σε αρκετές κόντρες να χάσουν τους βαθμούς τους". Με απλά λόγια, σύμφωνα με τη γνώμη του Προέδρου του FIA Drag Racing Commission, η συγκεκριμένη απόφαση της ΕΘΕΑ είναι εξαιρετικά άδικη.

Τι συμβαίνει όταν κάποιος φορέας από τη μία προκηρύσσει κάτι, π.χ. ένα έπαθλο, ένα κύπελλο ή ένα πρωτάθλημα και κάποιους κανονισμούς που το διέπουν και από την άλλη, ο ίδιος ο φορέας, δεν σέβεται και δεν εφαρμόζει τους κανονισμούς που ο ίδιος έθεσε; Μήπως χάνει την αξία του; Μήπως πέφτει χαμηλά στα μάτια του κόσμου; Μήπως δείχνει ότι δεν λειτουργεί σωστά; Μήπως δείχνει ότι δεν λειτουργεί αξιοκρατικά; Μήπως δείχνει ότι δεν μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων; Μήπως τελικά αυτοαναιρείται; Εμείς βέβαια δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι συμβαίνει, απλά αναρωτιόμαστε, αφού σαν Έλληνες πολίτες έχουμε το δικαίωμα να μην δεχόμαστε τα πάντα όπως μας τα σερβίρουν! Το πίστευε και μη ερεύνα δεν ισχύει το 2004!

Αφιερώνουμε σε όλους τους Έλληνες Drag Racers, σε όλους τους Έλληνες Drag Fans, στους Παρατηρητές της ΕΘΕΑ και ΕΘΕΑΜ που ήταν παρόντες στον αγώνα, στον αλυτάρχη του αγώνα, σε αυτούς που ψηφίζουν ότι σωστά έκρινε η ΕΘΕΑ αλλά δεν έχουν τα κότσια να αιτιολογήσουν τη γνώμη τους, στους πολύ ΛΙΓΟΥΣ αυτούς που ισχυρίζονται ότι τα χρονομετρημένα δεν ολοκληρώθηκαν στον 1ο αγώνα της Τρίπολης καθώς και σε αυτούς που χαίρονται με αυτή την εξέλιξη, 6 πρώτα βίντεο. Τα βίντεο αυτά είναι εντελώς φανταστικά και τα φτιάξαμε στο εργαστήριό μας με πανίσχυρους υπολογιστές γιατί θέλαμε να δούμε πως θα ήταν μερικές κόντρες εάν... είχαν ολοκληρωθεί βέβαια τα χρονομετρημένα...

ΜΕΡΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ 1Ο ΑΓΩΝΑ DRAGSTER 2004 ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

 

dragnews.gr

Ηλίας Βαθειάς