Νέα - News | Συνεχής Ενημέρωση από την 1η ημέρα του αγώνα στις Σέρρες!
19.06.04 

 

Κόντρα προγραμματίστηκε αύριο μεταξύ του Φίλιππου Παπαφιλίππου και του Σταύρου Σβραχνού! Όλοι αύριο στους τελικούς του 2ου αγώνα dragster 2004!

Ο αγώνας ξεκίνησε σύμφωνα με το πρόγραμμα στις 14:15 περίπου και όλα κυλούν ομαλά. Αν και Σάββατο, οι φίλαθλοι στις κερκίδες είναι πολλοί, τα περάσματα πολύ γρήγορα και εντυπωσιακά και όλα προμηνύουν μία καυτή αυριανή ημέρα!

Στην κατηγορία Open ο Μάκης Νεφραίμ έχει τον καλύτερο χρόνο στα προκριματικά 9,5 με δεύτερο τον Κώστα Κουτρουφίνη ο οποίος έκανε ένα εκπληκτικό 9,81 με 230 ταχύτητα εξόδου. Το Capri παρουσίασε όμως κάποιες ζημιές και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του αύριο. Ο Φίλιππος Παπαφιλίππου αν και έκανε 8,6 με 271 ταχύτητα εξόδου και 1,285 στα 18 μέτρα στα ελεύθερα περάσματα, στο πρώτο προκριματικό είχε μία έξοδο ακριβώς στο σημείο που τελειώνει η καλή άσφαλτος με αποτέλεσμα να ακυρωθεί αφού πάτησε στις κορίνες.

Στις μοτό οι συνήθεις ύποπτοι Σβραχνός και Ζαφειριάδης κάναν από ένα 8,6 και μέχρι τώρα προηγούνται στις δύο πρώτες θέσεις. Στον αγώνα της Τρίπολης ο Φίλιππος Παπαφιλίππου πήρε το πανελλήνιο ρεκόρ ταχύτητας εξόδου από τις μηχανές και αύριο περιμένουμε με πολύ μεγάλη αγωνία τι θα κάνει αυτή η τριάδα! Όπως γράφουμε και στην αρχή, ο κύριος Γιαννούδης μας ανακοίνωσε ότι αύριο μετά το τέλος του αγώνα έχει προγραμματιστεί κόντρα ανάμεσα στον Παπαφιλίππου και στον Σβραχνό! Αναμένονται και άλλες πολύ δυνατές κόντρες!

Άλλη μία κατηγορία στην οποία περιμένουμε ρεκόρ είναι η Τ1 στην οποία ο Παναγιώτης Μενεμενόγλου έκανε 12,1 ενώ ο Αναστάσιος Ζαφείρης 12,3! Στην Α2 ο Νίκος Λούκος έσπασε το όριο των 12 δευτερολέπτων θέτοντας το νέο πανελλήνιο ρεκόρ στο 11,95 κι έτσι θα πρέπει να φορέσει roll bar. Ο Σίμος Χατζηπαντελής έκανε 12,6 με 178 χλμ ταχύτητα εξόδου.

Και κατά την αυριανή ημέρα θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση!

 

dragnews.gr

Α. Ανδρεάδης