Νέα - News | Ανακοίνωση - Απάντηση του DRC στην επιστολή της ΛΕΝΟΘ.
17.04.04 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΕΝΟΘ

Κύριοι,
πριν ξεκινήσουμε την απάντησή μας προς τον κύριο Καλλιπολίτη, σας επισυνάπτουμε το κείμενο της απόφασης που η ΛΕΝΟΘ κατά τη Γενική Συνέλευση της 14 ης Μαρτίου 2004 έλαβε παμψηφεί. Επίσης επισυνάπτουμε την απόφαση που το DRC έλαβε κατά τη Γενική Συνέλευση της 24ης Μαρτίου 2004.

ΛΕΝΟΘ
Απορρίπτουμε ως promoter την εταιρεία RACE PRO όπως και το πρόγραμμα των αγώνων ως έχει. Απέχουμε δε από τον πρώτο αγώνα της 17 ης και 18 ης Απριλίου στην Τρίπολη μέχρι νεωτέρας. Εξουσιοδοτούμε τα πενταμελή της ΛΕΝΟΘ και του DRC όπως επαναδιαπραγματευτούν με την ΕΛΠΑ και τους εκάστοτε promoter την διεξαγωγή τριών αγώνων στη Νότια Ελλάδα από το DRC και τριών αγώνων στη Βόρειο Ελλάδα από τη ΛΕΝΟΘ.

Ας σημειωθεί εδώ ότι από την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης της ΛΕΝΟΘ, το DRC έχει κατ' επανάληψη ζητήσει αντίγραφο της συγκεκριμένης απόφασης από τον Πρόεδρο της ΛΕΝΟΘ, αντίγραφο που ο κύριος Καλλιπολίτης αρνείται να μας δώσει!

DRC
α) Αποδοχή των έως τώρα χειρισμών του νέου πενταμελούς του DRC ως αναφορά την ΕΛΠΑ και τον promoter και ψήφος εμπιστοσύνης να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις.
β) Αποδοχή του σχεδίου συμφωνίας μεταξύ DRC και TRIAD (ως promoter για το 2004).
γ) Αποδοχή του προϋπολογισμού του DRC για το έτος 2004.
δ) Σαφής και ομόφωνη εντολή δικαστικής διερεύνησης οικονομικών ατασθαλιών της προηγούμενης διοίκησης.
ε) Ομόφωνη έγκριση του περιεχομένου της απόφασης των οδηγών της Θεσσαλονίκης κατά τη Γενική Συνέλευση της ΛΕΝΟΘ στις 14 Μαρτίου του 2004.

Όπως προκύπτει από τα συμφραζόμενα, οι οδηγοί Βόρειοι, Νότιοι, Δυτικοί ή Ανατολικοί, έχουν ταυτόσημες απόψεις οι οποίες και εκφράζονται από τη Δημοκρατική Διαδικασία της Γενικής Συνέλευσης των σωματείων και λεσχών στις οποίες ανήκουν. Εσείς κύριε Καλλιπολίτη σε ποια περιοχή της Ελλάδας βρίσκεστε και όλα αυτά σας είναι άγνωστα; Που ήσασταν όταν έγινε η Γενική Συνέλευσή σας; Γιατί αποκρύψατε στην επιστολή σας ότι οι οδηγοί της ΛΕΝΟΘ είχαν απορρίψει τη RACE PRO; Με ποια δικαιοδοσία κρίνετε τις κινήσεις μας όταν και τα δύο σωματεία έχουν εξουσιοδοτήσει τα πενταμελή τους, το καθένα ξεχωριστά για το κάθε club , να κάνουν ό,τι νομίζουν ότι είναι πιο συμφέρον για τους οδηγούς και το άθλημα;

Κρίνοντας εμάς, που παρεπιπτόντως είμαστε πέντε και όχι τρεις, κρίνετε το σύνολο των οδηγών και φίλων του dragster που ανήκουν στην λέσχη DRC. Επιπλέον προσβάλλετε και τους οδηγούς στο σύνολό τους διότι, ενώ έχουν εκφραστεί με ιδιαίτερη σαφήνεια για τις προθέσεις και τις επιθυμίες τους με ένα πολύ συγκεκριμένο κείμενο, έρχεστε εσείς ως από μηχανής Θεός και στέλνετε μία υβριστική και άκρως προσβλητική - για το πενταμελές του DRC - επιστολή ρίχνοντάς μας ευθύνες για τη δική σας προσωπική αποτυχία να συνάψετε συμφωνία με promoter της δικής σας επιλογής ως οφείλατε να κάνετε μετά την εντολή που λάβατε από τα μέλη της ΛΕΝΟΘ.

Αν για κάποιο λόγο οι απαιτήσεις οι οποίες προβάλλατε προς τους εκάστοτε promoters , με τους οποίους ήρθατε σε επαφή, δεν έγιναν αποδεκτές τότε καλά θα κάνατε να τα «βάλετε» με αυτούς και με τον εαυτό σας. Διότι εσείς χειριστήκατε τις διαπραγματεύσεις της λέσχης της οποίας ηγείστε και όχι εμείς. Εν τέλει, εάν κανένας promoter σε αυτή τη χώρα δεν σας κάνει, δεν έχετε παρά να διοργανώσετε τους αγώνες που σας αναλογούν μόνοι σας. Το τελευταίο προφανώς είναι και το πιο πιθανό, διότι η εταιρεία με την οποία είστε σε επαφή είναι σίγουρο ότι θα σας δείξει το δρόμο προς την "πόρτα". Και αυτό γιατί θεωρεί – η εταιρεία – ότι οι αγώνες της Βορείου Ελλάδας δεν συμφέρουν εκμετάλλευσης. Απόδειξη αυτού είναι ότι η περυσινή προκήρυξη του επάθλου υποσχόταν 15.000 ευρώ για κάθε αγώνα που θα διεξαγόταν από το DRC στο Ελληνικό ( www.dragnews.gr\news\news030326-1.htm ).

Βέβαια εμείς δεν εκπλησσόμαστε για την προσωπική σας αυτή αποτυχία, γνωρίζοντας εδώ και πολύ καιρό το ύφος και τον τρόπο με τον οποίο συνηθίζετε να απευθύνεστε σε εμάς τηλεφωνικώς αλλά και γραπτώς, όπως προκύπτει από τη σημερινή σας επιστολή. Οφείλουμε δε στον κόσμο που θα αναρωτιέται, να δώσουμε κάποιες απαντήσεις στα σκόρπια ερωτήματα τα οποία θέσατε στην επιστολή σας. Επίσης οφείλουμε να απαντήσουμε στις σκόπιμες ανακρίβειες και ψεύδη στα οποία έχετε στηρίξει την επιστολή – κόλαφο για το πρόσωπό σας.

Πρώτο απ' όλα, αγώνες dragster στη Νότια Ελλάδα διεξάγονται από το 1983 (βλέπε Πύργο Ηλείας, Κερατέα, Τατόι, Λαμία και Τρίπολη από το Athens Dragster Club). Δεύτερον, το DRC δημιουργήθηκε όπως "έπρεπε" όχι για εμάς τους οδηγούς αλλά για "εκείνους" που όλα αυτά τα χρόνια θησαυρίζουν εις βάρος των οδηγών και των λεσχών. Ως αναφορά για το ότι οι αγώνες ακούστηκαν δεν τίθεται θέμα. Ποιος είναι όμως ο λόγος που ακούστηκαν; Σας απαντούμε λοιπόν κύριε Καλλιπολίτη: Ακούστηκαν διότι οι δύσμοιροι οδηγοί, οι ομάδες, οι ελάχιστοι σπόνσορες, έδωσαν και πάλι το υστέρημά τους και κατέβασαν τους χρόνους σε πίστες επικίνδυνες και με συνθήκες οι οποίες κάθε άλλο παρά τιμούν αυτούς οι οποίοι διοργάνωναν τους αγώνες και «κονόμαγαν» από αυτούς (βλέπε βραδινός αγώνας στο Ελληνικό με φώτα που τελείωναν στα 350 μέτρα!). Και επειδή αναφέρεστε στο πότε πήραμε το DRC, σας ενημερώνουμε ότι στο μοναδικό αγώνα του 2003 που συμμετείχαμε στην οργάνωσή του, έστω και με ολιγάριθμα στελέχη, και παρ' όλο που η διαδοχή του προεδρείου έγινε ελάχιστες μέρες πριν απ' αυτόν, επίτηδες, ο αγώνας με τις περισσότερες συμμετοχές όλων των εποχών τελείωσε νωρίτερα απ' οποιονδήποτε άλλον και χωρίς προβλήματα.

Για την παραίτηση του πρώην πρόεδρου κυρίου Ανδρουλάκη σας μεταφέρουμε τη δήλωσή του: «... για λόγους έλλειψης χρόνου ...». Εάν δεν ικανοποιήστε από τη δήλωσή του αυτή, μπορείτε να απευθυνθείτε στον ίδιο για διευκρινίσεις.

Για το ποσό των 5000 ευρώ που απετέλεσε την αμοιβή του DRC στον 5 ο αγώνα 2003 στο Ελληνικό, δεν έχουμε να δώσουμε σε σας κύριε Καλλιπολίτη καμία εξήγηση. Εμείς ως συνδιοργανώτρια λέσχη του αγώνα, φροντίσαμε για το καλό της λέσχης μας, να εξασφαλίσουμε κάποια ελάχιστα έσοδα για να μπορεί το DRC να καλύψει τη λειτουργία του μέχρι τον επόμενό του αγώνα. Ήταν δε, ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ που "είδαμε" στο ταμείο του DRC , αφού τα μέλη του προηγούμενου πενταμελούς και ταυτόχρονα συνιδιοκτήτες της εταιρείας RACE PRO, φρόντισαν να αφήσουν κενό. Εξ' ου και η ομόφωνη εντολή των μελών του DRC για δικαστική διερεύνηση της παραπάνω πραγματικά ασύλληπτης περίπτωσης!

Ειλικρινά δεν γνωρίζουμε κύριε Καλλιπολίτη γιατί μας λέτε ότι δεν πήρατε χρήματα από τον αγώνα αυτόν, όταν η αδερφή λέσχη DRC (ευχόμαστε για σας κύριε Καλλιπολίτη να μας βλέπετε ως αδερφή λέσχη, δεν τίθεται θέμα για τους συνάδερφους οδηγούς και φίλους της Βορείου Ελλάδας) σας ζήτησε προ ολίγων ημερών να συνδράμετε με τον εξοπλισμό σας για τη χρονομέτρηση του πρώτου αγώνα που έχουμε αναλάβει και εσείς χωρίς ίχνος ντροπής ούτε λίγο ούτε πολύ μας ζητήσατε το εξωφρενικό ποσό των 6000 ευρώ συν τα έξοδα μεταφοράς και διαμονής για τα τρία άτομα – μέλη της λέσχης σας που θα χειρίζονταν τα χρονόμετρα! Προς τι τα δύο μέτρα και τα δύο σταθμά; Γιατί κάνετε εκπτώσεις στην εταιρεία RACE PRO και εμάς μας υπερτιμολογείτε;

Πρέπει να σας κάνουμε γνωστό ότι το έπαθλο το οποίο διατείνεστε ότι υπερασπίζεστε υπέρ των οδηγών είναι αυτό το οποίο σας καθιστά ναυαγό σε ένα έρημο νησί. Και αυτό το λέμε διότι σύντομα θα είστε μόνος σας, μακριά από κάθε δραστηριότητα των λεσχών, μόλις σε λίγο αποκαλύψουμε πως καταφέρατε να χάσετε, εσείς προσωπικά, την ευκαιρία οι οδηγοί να έχουν και φέτος κάποιο έπαθλο.

Κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεών μας με το μοναδικό promoter που προχώρησε σε ΓΡΑΠΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ μαζί μας, ετέθησαν τα παρακάτω ζητήματα:

α) ενίσχυση της ασφάλειας των αγώνων
β) κάλυψη οικονομικών αναγκών λέσχης
γ) εξασφάλιση μετρητικών οργάνων
δ) έπαθλο για τους οδηγούς

Όπως μπορείτε πολύ εύκολα κύριε Καλλιπολίτη να αντιληφθείτε, οι τρεις αγώνες με το καλημέρα δημιουργούν ένα τεράστιο έξοδο ενοικίασης χρονομέτρων από εσάς (6000 ενοίκιο + 1000 έξοδα επί 3 αγώνες = 21000 ευρώ). Θα ήμασταν πολύ ανόητοι και ανεύθυνοι (για τη λέσχη μας) να αποδεχτούμε μία τέτοια κατάπτυστη προσφορά η οποία προσβάλλει το επίπεδο της νοημοσύνης όλων των οδηγών ανεξαρτήτως τόπου διαμονής. Πόσο μάλλον όταν η συζήτηση και η διαπραγμάτευση γίνεται με κάποιον επιχειρηματία ο οποίος χωρίς δεύτερη κουβέντα προσφέρθηκε όχι να νοικιάσει, αλλά να αγοράσει για λογαριασμό μας σύγχρονο εξοπλισμό χρονομέτρησης και προβολής αποτελεσμάτων, διευκολύνοντάς μας έτσι να αποσβέσουμε την αξία τους σταδιακά.

Ποιος είναι υπεύθυνος τελικά κύριε Καλλιπολίτη για την αποτυχία διεξαγωγής επάθλου, όταν εσείς πρσωπικά, με τις αήθεις ενέργειές σας και τις αυθαίρετες αποφάσεις σας (αμφιβάλλουμε αν υπάρχει έστω και ένας οδηγός της ΛΕΝΟΘ που να βρίσκει τίμια και σωστή τη συμπεριφορά σας απέναντί μας) όσ' αναφορά το κόστος ενοικίασης του εξοπλισμού της ΛΕΝΟΘ, μας αφαιρέσατε το μοναδικό μας διαπραγματευτικό ατού να διεκδικήσουμε έπαθλο από τον promoter; Αναρωτιόμαστε τελικά μήπως η όλη αυτή σας στάση απέναντί μας ήταν σκόπιμη ώστε να μην έχουμε καλό τέλος όπως πρόσφατα μας απειλήσατε δια τηλεφώνου! Και αν ναι, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα ποιου;

Και επειδή μπήκατε και στο ανώμαλο έδαφος της ανεύρεσης promoter, αν και δεν σας οφείλουμε κανενός είδους εξήγηση, ιδιαίτερα αφού αποκαλύψαμε πια την ανύπαρκτη συνεισφορά σας στις διαπραγματεύσεις μας, αναφέρουμε τα εξής απλά:

α) Ψεύδεστε ως αναφορά τη συμφωνία μεταξύ των δύο λεσχών, σχετικά με την υποχρεωτική προκήρυξη επάθλου, ως απαραίτητο μέτρο για την επιλογή promoter. Θεωρούμε δε, θρασύτατη ύβρη τους ισχυρισμούς σας όταν εσείς ο ίδιος με πισώπλατη μαχαιριά καταστήσατε αδύνατη τη διαπραγμάτευση επάθλου.

Β) Ψεύδεστε ως αναφορά στις επαφές σας με τους 45 οδηγούς από τη Νότια Ελλάδα που λέτε ότι έχετε στα χέρια σας και λέτε ότι διαφωνούν. Το μόνο που ξέρετε να κάνετε είναι να έρχεστε σε επαφή με κάποιους ανθρώπους και να μας διαβάλλετε λέγοντάς τους ψεύδη και ανακρίβειες. Και ενώ γνωρίζετε ότι η εταιρεία RACE PRO δεν μας είχε αποστείλει ποτέ έγγραφη πρόταση, διαλαλείτε ότι δεν την έχουμε μελετήσει και ότι προβήκαμε σε υπογραφή συμφωνίας με άλλον promoter με χειρότερους μάλιστα όρους.

γ) Προσπαθείτε να δημιουργήσετε κλίμα διχόνοιας μεταξύ Βορρά και Νότου. Πως; Διασπείροντας πληροφορίες για τη λέσχη DRC, πληροφορίες τις οποίες ούτε εμείς, μέλη του πενταμελούς, γνωρίζουμε! Παράδειγμα: Ισχυρίζεστε ψευδώς ότι ο αξιότιμος πρόεδρός μας κύριος Λεωνιδάκης και ο αξιότιμος αντιπρόεδρός μας κύριος Μπουρνάς τελούν υπό παραίτηση! Για άλλη μία φορά ΨΕΥΔΕΣΤΕ!

δ) Ο ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΚΗΣ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ ΜΕΝ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ TRIAD ΑΣΚΩΝΤΑΣ ΜΕ ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΟ ΖΗΛΟ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ DRC , ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ TRIAD , ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ DRC ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΜΑΤΟΘΡΑΥΣΤΗΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΑΣ.

Κύριε Καλλιπολίτη, αυτό είναι υπόδειγμα ΠΡΟΕΔΡΟΥ σωματείου. Και επειδή συστηματικά ανακατεύεστε στα εσωτερικά της λέσχης μας προσπαθώντας να δημιουργήσετε κακές εντυπώσεις θα κάνουμε λοιπόν κι εμείς ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ μια ίδια απόπειρα να ανακατευτούμε στα εσωτερικά σας: Πείτε μας λοιπόν, πως και δεν έχετε παραιτηθεί ακόμα από τη στιγμή που πέρυσι εκχωρήσατε, χωρίς κανένα ίχνος συστολής, προς την εταιρεία RACE PRO, τα χρήματα των συμμετοχών που δικαιούνται βάση νόμου ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ από την τέλεση αγώνων; Με αυτό τον τρόπο προασπίζεστε εσείς κύριε Καλλιπολίτη τα συμφέροντα της ΛΕΝΟΘ και των οδηγών που εκπροσωπείτε;

ε) Και τώρα κύριε Καλλιπολίτη ήρθε η ώρα της αποκάλυψης του πολύ μεγάλου ψεύδους σας, που αφορά στο έπαθλο: Και αυτό το ψεύδος ήρθαν από μόνοι τους οι οδηγοί να εξιχνιάσουν. Γνωρίζετε πως; Αν όχι θα σας το πούμε εμείς: Αν προσέξατε παραπάνω, στη Γενική Συνέλευση που κάναμε στις 24 Μαρτίου 2004, ζητείται από το σώμα η διερεύνηση των οικονομικών ατασθαλιών που προκύπτουν από τη διασπάθιση των πόρων του σωματείου. Με πολύ λίγα λόγια και πρόχειρους υπολογισμούς, μόνο από το DRC , και μόνο ως αναφορά τα χρήματα των συμμετοχών, η RACE PRO, ή αλλιώς προηγούμενο διοικητικό του DRC , δεν απέδωσε περίπου 60.000 ευρώ τα δύο τελευταία έτη για τους εφτά αγώνες που διοργάνωσε. Και μην συζητάτε καθόλου για κανενός είδους λογιστικό έλεγχο του προηγούμενου καθεστώτος. Αυτή κύριε Καλλιπολίτη είναι η αξιόλογη πρόταση που θα μας φέρνατε; Δηλαδή να συνεργαστούμε με μια εταιρεία της οποίας τα μέλη κινδυνεύουν να βρεθούν αντιμέτωπα με σοβαρές ποινικές και αστικές διώξεις; Έτσι κάνετε εσείς τις «δουλειές» σας κύριε Καλλιπολίτη; Εμπιστεύεστε ανθρώπους που στο παρελθόν σας έχουν εξαπατήσει;

στ) Στους αγώνες dragster κύριε Καλλιπολίτη, επειδή όπως φαίνεται δεν το έχετε κατανοήσει, συμμετέχουν άνθρωποι οι οποίοι έχουν ως χόμπι το άθλημα αυτό. Το να προτείνετε εσείς, βασιζόμενος σε αυτά τα κατασκευασμένα από εσάς ψευδή στοιχεία, στους αγωνιζόμενους της ΛΕΝΟΘ να μην συμμετάσχουν στους αγώνες του DRC , το μόνο που καταφέρατε είναι να βρεθείτε στο μάτι του κυκλώνα, κατηγορούμενος για απιστία ως προς τις υποχρεώσεις σας ως πρόεδρος της ΛΕΝΟΘ όπως πολύ εύκολα μας δώσατε την ευκαιρία να το αποδείξουμε παραπάνω. Ο πρώτος αγώνας θα πραγματοποιηθεί ό,τι και να κάνετε εσείς κύριε Καλλιπολίτη, θα είναι επιτυχημένος και θα θέσει νέα δεδομένα για το μέλλον των αγώνων dragster . Όσοι πιστοί προσέλθετε!!!

Αντίθετα με τη δική σας προσωπική ΔΙΧΑΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ως αναφορά το DRC (το πενταμελές και τα μέλη του), εμείς τιμώντας τη συμφωνία που κάναμε περί συμμετοχής των αγωνιζόμενων μόνο σε αγώνες που διοργανώνουν λέσχες dragster, παραμένουμε σε αυτά τα οποία είχαμε δηλώσει εξ΄ αρχής και θα σας δούμε από κοντά στις 28 και 29 Μαίου, στις Σέρρες.

DRAGSTER RACING CLUB

 

 

ΥΓ: Επειδή επισυνάπτετε ένα συμφωνητικό – πρόταση της RACE PRO και επειδή έχετε αναφερθεί εκτενώς στο πόσο «καλό», «καλύτερο», «τέλειο» είναι, εκτός του ότι σας παραπέμπουμε να διαβάσετε απόσπασμα του συμφωνητικού το οποίο έχουμε υπογράψει, διαπιστώνουμε ότι για άλλη μία φορά είσαστε ανακόλουθος και μας στέλνετε ένα συμφωνητικό – πρόταση το οποίο εμείς και συγκεκριμένα ο πρόεδρός μας κύριος Λεωνιδάκης ουδέποτε έχει λάβει στο παρελθόν και θεωρεί ότι η κίνηση αυτή που κάνατε έγινε σκοπίμως για να τον εκθέσετε. Το πενταμελές μας λοιπόν, ενωμένο όπως πάντα, σας το γυρίζει πίσω γιατί εκτός του ότι είναι πολύ χειρότερο από αυτό που εμείς υπογράψαμε, είναι και μεταχρονολογημένο!

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΜΕΤΑΞΥ DRC – TRIAD
Επαρκή κάλυψη χώρου με καντίνες οι οποίες θα έχουν ποιοτικά προϊόντα και θα καλύπτουν τους αγορανομικούς και υγειονομικούς κανόνες.

Η TRIAD θα εκδίδει τα εισιτήρια εισόδου στον αγώνα και θα εισπράττει το αντίτιμο αυτών από τους προσερχόμενους θεατές. Η TRIAD συμφωνεί ότι ένας εκπρόσωπος του DRC θα μπορεί να παρευρίσκεται στην έκδοση των εισιτηρίων για να ελέγχει σχετικά με την πώληση αυτών.

Από τις εισπράξεις των εισιτηρίων των αγώνων που θα διεξαχθούν εντός των ορίων του νομού Αττικής, η TRIAD θα αποδώσει στο DRC ποσοστό 10%, αφαιρουμένων των πρώτων 7.000 εισιτηρίων και για όσα ξεπεράσουν τον αριθμό αυτό, στο σύνολο των εισιτηρίων που θα πραγματοποιηθούν και τις δύο ημέρες του αγώνα. Από τις εισπράξεις των εισιτηρίων των αγώνων που θα διεξαχθούν εκτός του Λεκανοπεδίου Αττικής, η TRIAD θα αποδώσει στο DRC ποσοστό 10%, αφαιρουμένων των πρώτων 5.000 εισιτηρίων και για όσα ξεπεράσουν τον αριθμό αυτό, στο σύνολο των εισιτηρίων που θα πραγματοποιηθούν και τις δύο ημέρες του αγώνα.

Η TRIAD θα παραχωρήσει στο DRC , τέσσερις (4) θέσεις για διαφημιστικά πανό, μέγιστης διάστασης 90 cm ύψος και 500 cm πλάτος, σε θέσεις που θα επιλεγούν αποκλειστικά από την TRIAD . Τα ανωτέρω πανό θα διατεθούν σε χορηγούς του DRC , με την προϋπόθεση ότι δεν θα διαφημίζουν ανταγωνιστές των διαφημιζομένων πελατών της TRIAD , λόγος για τον οποίο, ρητώς συμφωνείται ότι για την ανάρτηση τους απαιτείται η ρητή συναίνεση της TRIAD .

Συμφωνείται από κοινού ότι η TRIAD αναλαμβάνει την εξεύρεση των οικονομικών πόρων για την αγορά χρονομέτρων και πίνακα αναγραφής αποτελεσμάτων προς διεξαγωγή των αγώνων. Η χρήση των χρονομέτρων και του πίνακα αναγραφής αποτελεσμάτων, θα παραχωρηθεί από την TRIAD στο DRC , το οποίο θα αναλάβει αποκλειστικά την όποια ευθύνη καθώς επίσης και το κόστος λειτουργίας, συντήρησης, φύλαξης και αποθήκευσης του προαναφερόμενου εξοπλισμού. Το κόστος του ανωτέρω εξοπλισμού θα εξοφλήσει το DRC στην TRIAD , δυνάμει τιμολογίων που θα έχουν εκδοθεί έπ' ονόματι της TRIAD , μέχρι την 31 Δεκεμβρίου 2004, ως ακολούθως:

•  Εφόσον το DRC οργανώσει μεμονωμένα ή από κοινού (συνδιοργάνωση) με άλλη λέσχη, 1 αγώνα, μέχρι την 24 Οκτωβρίου 2004, το DRC αναλαμβάνει την εξόφληση του συνόλου του κόστους των χρονομέτρων και του πίνακα αναγραφής αποτελεσμάτων. Σε περίπτωση που το DRC αδυνατεί να τα εξοφλήσει, τότε αυτά θα παραμείνουν στην κυριότητα της TRIAD . Σε αυτή την περίπτωση το DRC υποχρεούται να παραδώσει τον προαναφερόμενο εξοπλισμό στην TRIAD , άμεσα μόλις του ζητηθεί από αυτή και σε άριστη κατάσταση και λειτουργικότητα, διαφορετικά υποχρεούται να καλύψει όποια ζημία έχει υποστεί.
•  Εφόσον το DRC οργανώσει μεμονωμένα ή από κοινού (συνδιοργάνωση) με άλλη λέσχη, 2 αγώνες μέχρι 24 Οκτωβρίου 2004, η TRIAD αναλαμβάνει την κάλυψη ποσού 8.000 EURO από το συνολικό κόστος αγοράς των χρονομέτρων και του πίνακα αναγραφής αποτελεσμάτων και
•  Εφόσον το DRC οργανώσει μεμονωμένα ή από κοινού (συνδιοργάνωση) με άλλη λέσχη, 3 αγώνες μέχρι 24 Οκτωβρίου 2004, η TRIAD αναλαμβάνει την κάλυψη ποσού 15.000 EURO από το συνολικό κόστος αγοράς των χρονομέτρων και του πίνακα αναγραφής αποτελεσμάτων.

 

dragnews.gr

Γιώργος Σουγιάς