Νέα - News | Επιστολή της κυρίας Αθηνάς Καραντώνη
19.12.03 

 

Προς όλους τους αγωνιζόμενους

Θα ήθελα να απαντήσω στην επί προσωπικού επίθεση του προσωρινού πενταμελούς του D.R.C. σχετικά με το αρχείο στοιχείων των αγωνιζομένων.

Προς ενημέρωση όλων αναφέρω ότι το αρχείο αγωνιζομένων μου ζητήθηκε μία φορά πριν ένα μήνα όπου και περιμένουμε ακόμα κάποιον υπεύθυνο από το πενταμελές να έρθει να το παραλάβει (δυστυχώς δεν είναι διαθέσιμο σε ηλεκτρονική μορφή), πράγμα το οποίο μέχρι τώρα δεν έχει γίνει.

Πιθανόν ο κύριος Βασιλειάδης (ταμίας) και το υπόλοιπο προσωρινό πενταμελές δεν έχουν τον απαραίτητο χρόνο ώστε να ασχοληθούν με τις δραστηριότητες και τα δύσκολα καθήκοντα που τους έχουν ανατεθεί από τους φίλους του Dragster.

Καλό θα ήταν το κυνήγι ευθυνών στο οποίο έχετε εμπλακεί να είναι φειδωλό, να αναλωθεί εσωτερικά στο προσωρινό πενταμελές, και όχι προς οιονδήποτε άλλο, ιδιαίτερα για ένα θέμα που, αν πράγματι υπήρχε, θα μπορούσε εν τη γενέσει του να έχει λυθεί με μια παρόμοια ανακοίνωση σαν αυτή πού, τόσο αργήσατε να κάνετε.

Καλό θα ήταν ακόμα να δείξετε περισσότερη ωριμότητα και υπευθυνότητα στο ρόλο που σας έχει ανατεθεί για την ανάπτυξη του αθλήματος με το να ασχοληθείτε βουβά, με τα προφανή καθήκοντά σας (εγγραφή μελών/ πρόγραμμα αγώνων), και ακόμα πιο δυναμικά με τη δέσμευση πού έχετε αναλάβει προς όλους τους φίλους του Dragster και μέλη του D.R.C. για την διεξαγωγή εκλογών στις 15/1/2004.

Καραντώνη Αθηνά

 

dragnews.gr

Ηλίας Βαθειάς