Νέα - News | Τα Πρώτα Νέα από τον Αγώνα.
15.11.03 

 

Μία σύντομη αναφορά στον αγώνα ο οποίος είναι σε εξέλιξη! Ο αγώνας σήμερα ξεκίνησε αρκετά αργά αφού κάποιο πρόβλημα υπήρξε με τα χρονόμετρα.

Στα πρώτα κι όλας ελεύθερα χρονομετρημένα περάσματα του αγώνα είχαμε νέο πανελλήνιο ρεκόρ από τον Σταύρο Σβραχνό με 8,43! Ο Γιάννης Σαχανάς στην Open σχεδόν ισοφάρισε το πανελλήνιο ρεκόρ του Δημήτρη Ανδρουλάκη με 9,354! Το πέρασμά του είναι: 1,384 στα 18μ, 5,94 στα 200μ και 9,354 στα 400μ με 206 χλμ/ώ έξοδο, αφού στο τέλος άφησε γκάζι! Ο Φίλιππος Παπαφιλίππου έκανε 9,461 με 255 χλμ/ώ έξοδο!

Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στην Τ2, Γιώργος Τζαμπάζογλου αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα με τα φρένα του κι έτσι οδήγησε το σκαραβαίο του με απαλές κινήσεις στα χωράφια. Ο ίδιος δεν έχει πάθει το παραμικρό ενώ ο σκαραβαίος έχει λίγες ζημιές οι οποίες ήδη διορθώνονται.

Ο Φώσκολος αντιμετώπισε πρόβλημα κατά την εκκίνηση και εγκατέλειψε. Το ίδιο συνέβει και με τον Νίκο Κατράνη στην Α1.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι όλοι περιμένουμε νέα πανελλήνια ρεκόρ, ειδικά στις δύο Open κατηγορίες. Μάλιστα για την Open στα αυτοκίνητα, ψιθυρίζεται από στόμα σε στόμα ότι σε αυτό τον αγώνα ίσως δούμε χρόνο κάτω από 9!

Το βράδυ θα σας ενημερώσουμε εκ νέου.

 

dragnews.gr

Ηλίας Βαθειάς