Νέα - News | Φιλικός Αγώνας Dragster στην Καβάλα από την ΑΛΕΚΑΒ.
01.10.03 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΚΑΒΑΛΑΣ
Βενιζέλου 71 – 65403 Καβάλα
Τηλ: 2510832412
Fax: 2510832413
Email: alekav@dragnews.gr
alekavalas@yahoo.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Αυτοκινητιστική Λέσχη Καβάλας διοργανώνει για πρώτη φορά αγώνα Dragster στην πόλη της Καβάλας. Ένα σημαντικό γεγονός το οποίο έρχεται να ενθουσιάσει όλο το φίλαθλο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και να δείξει πως και στην πόλη της Καβάλας υπάρχουν υποστηρικτές του αθλήματος.

Το διήμερο του αγώνα είναι το Σάββατο 4 και Κυριακή 5 Οκτωβρίου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Αμυγδαλεώνα, στο 11ο χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Καβάλας-Δράμας. Το Σάββατο θα γίνει ο τεχνικός έλεγχος των οχημάτων και αμέσως θα ξεκινήσουν τα χρονομετρημένα δοκιμαστικά. Την Κυριακή το πρωί οι οδηγοί θα πάρουν θέσεις και θα ξεκινήσουν οι κούρσες των 400μ.

Ο αγώνας είναι φιλικού χαρακτήρα, αλλά παρόλα αυτά οι συμμετοχές των μεγαλύτερων οδηγών του πρωταθλήματος και όχι μόνο, σας εγγυούνται για το πλούσιο θέαμα που μας υπόσχεται το event αυτό. Όλη η αίγλη του πρωταθλήματος Dragster θα μετακομίσει στην Καβάλα για το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου.

Θα χαρούμε να δούμε συμμετοχές από όλη την Ελλάδα καθώς επίσης και θεατές. Όλοι εμείς στην ΑΛΕΚΑΒ προσπαθούμε πάντα να προάγουμε το άθλημα με κάθε δυνατό τρόπο και θέλουμε το κοινό πιο κοντά σε τέτοιες διοργανώσεις.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
ΛΙΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

-

dragnews.gr

Ηλίας Βαθειάς 
-