Νέα - News | Νέα Εποχή για το Ελληνικό Dragster. . .
07.09.03 
 

Τέλος εποχής για το Ελληνικό Dragster... Και αρχή μιας νέας και σαφώς πιο εντυπωσιακής, πιο έντονης...

Σε δύο ή τρεις κατηγορίες (ίσως ούτε και σε τόσες) δεν έγιναν πανελλήνια ρεκόρ στις Σέρρες! Σε έναν εξαιρετικό αγώνα από κάθε πλευρά, ο κύριος Καλλιπολίτης αφιέρωσε στους αγωνιζόμενους όλα τα ρεκόρ που επιτεύχθηκαν κυρίως λόγω του νέου τάπητα στην εκκίνηση.

Καθίστε σε κάποια καρέκλα και μετά διαβάστε παρακάτω:

Κατηγορία Open: 9,3 και 9,5 ο Δημήτρης Ανδρουλάκης, 9,6 και 9,9 ο Μάκης Νεφραίμ.
Κατηγορία Open Moto: Ο Σταύρος Σβραχνός έκανε 8,4, σπάζοντας επιτέλους ένα από τα πιο παλιά ρεκόρ.
Κατηγορία Τ3: 10,27 ο Γρηγόρης Δημητριάδης ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα πέρασε στα ίσια ένα R1. Στο πέρασμα αυτό ίσως πέτυχε ακόμα καλύτερο χρόνο αλλά δεν μετρήθηκε από τα χρονόμετρα της ΛΕΝΟΘ γιατί τα φωτοκύτταρα στην εκκίνηση μπερδευόντουσαν από την εξάτμιση του Lancia.
Κατηγορία Τ2: 10,9 από τον Γιώργο Τζαμπαζογλου και τον τρελό Σκαραβαίο.
Κατηγορία Μoto 4: Πανελλήνιο Ρεκόρ με 9,8.
Κατηγορία Τ1: 11,9 από τον Δημήτρη Ζαφείρη και 12,3 καλύτερη επίδοση από τη Δέσποινα Φωτάκη.
Κατηγορία Α3: Το ρεκόρ το έσπαγαν σε κάθε πέρασμα και τελικά αφού το φτάσανε στο 11,2 βαρεθήκανε και είπανε να σταματήσουν. Κάτοχος του νέου ρεκόρ με 11,2 ο Ανέστης Παπαδόπουλος.
Κατηγορία Α2: Ο Νίκος Λούκος έκανε 12,1 και 12,0ΧΧ. Σε κόντρα με το Ζαφείρη έκανε προσωπικό ρεκόρ 12,011.
Κατηγορία Α1: Ο Παναγιώτης Δαραβίγκας έκανε 14,1.

Αύριο το βράδυ θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες από τον αγώνα και όλες τις φωτογραφίες! Συγχαρητήρια σε όλους τους αγωνιζόμενους αλλά και στη ΛΕΝΟΘ!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους από τη Βόρειο Ελλάδα που μας πλησίασαν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Χαιρόμαστε πολύ που έχουμε τόσους φίλους σε όλη την Ελλάδα!

Τέλος τις θερμότερες ευχές μας στον Ιάκωβο Μελανίτη και τη γυναίκα του που γέννησαν ένα υγιέστατο αγοράκι. Ο Ιάκωβος έφτασε στις Σέρρες την Κυριακή αφού το Σάββατο έκανε στον υιό του το πρώτο μάθημα αγωνιστικής οδήγησης...

-

dragnews.gr

Ηλίας Βαθειάς 
-