Νέα - News  
   

 Βελτιωμένα Οχημάτα Βόλτας - Street Racing Vehicles.

16.03.03

Εγκαινιάζουμε σήμερα μια νέα κατηγορία παρουσιάσεων. Αυτή περιλαμβάνει καλοβελτιωμένα οχήματα βόλτας, αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες στα οποία έχουν επενδυθεί πολλά χρήματα και πολλή τεχνογνωσία, οχήματα που έχουν να επιδείξουν εξαιρετικές επιδόσεις τόσο στον τομέα της ιπποδύναμης και επιτάχυνσης όσο και στον τομέα του σωστού στησίματος. Άλλωστε είναι γνωστό ότι ένα πανίσχυρο μοτέρ δεν μπορεί από μόνο του να επιταχύνει ένα όχημα αν δεν συνοδεύεται και από σωστά μελετημένη ανάρτηση ώστε να μπορεί να βγάζει τη δύναμη στο δρόμο.

Όλα τα οχήματα που βελτιώνονται καθημερινά, λαμβάνουν μέρος σε "παράνομους" ή "αυτοσχέδιους" αγώνες. Ο δρόμος είναι η πίστα τους, τόσο για τις δοκιμές, όσο και για τις κόντρες τους. Και αυτό θα ισχύει μέχρι τη δημιουργία πίστας όπου θα μπορούν με ασφάλεια να εξασκούν το χόμπυ τους.

Τέλος, αν η κατηγορία ΒΑ και ΒΤ χωριστεί σε υποκατηγορίες, όπως είχαν ζητήσει φέτος οι οδηγοί αγώνων dragster αλλά δεν έγινε δεκτό - κακώς - από την ΕΛΠΑ, τότε πολλά από τα αυτοκίνητα που βλέπουμε καθημερινά στη Βούτα θα λάβουν μέρος στο Ελληνικό Πρωτάθλημα Dragster.

Ευτυχώς, μάλλον θα ισχύσει ο διαχωρσιμός των υποκατηγοριών στο έπαθλο που έχει προκηρύξει για φέτος η RACE PRO.

We today initiate a new category of presentations. In this category you can find extremely tuned vehicles, cars and motorcycles.

 

dragnews.gr