Νέα - News  
   

 Βίντεο από το Fire Force 2 στη Santa Pod - Video from Fire Force 2 in Santa Pod.

24.02.03

Απολαύστε το Fire Force 2. Το βίντεο είναι από τους τελικούς των Ευρωπαϊκών Αγώνων 2002 στη Santa Pod. Είναι και αυτό αφιερωμένο σε όλους τους φίλους μας που δεν μπόρεσαν να είναι μαζί μας στην εκδρομή. Το βίντεο είναι σπασμένο σε 5 κομμάτια των 2,8 Mbytes το καθένα ώστε να μπορέσετε να το κατεβάσετε πιο εύκολα.

Έχουμε σχεδόν έτοιμο ένα DVD με όλα τα πλάνα από την εκδρομή μας στην Santa Pod. Ειλικρινά το περιεχόμενο του DVD είναι εξαιρετικό και αξίζει τον κόπο να το αποκτήσετε. Όποιος ενδιαφέρεται ας μας στείλει e-mail ή ας το δηλώσει στα forums όπου έχουμε ανοίξει σχετικό topic.

Φυσικά, εμείς θα ανεβάσουμε και άλλα βίντεο για όσους δεν μπορούν να το αποκτήσουν, αλλά τα βίντεο αυτά θα είναι πολύ λίγα σε σχέση με το πλούσιο υλικό του DVD.

Το Βίντεο

Enjoy Fire Force 2. This video is from Santa Pods Euro Finals 2002. It is dedicated to all our friends who couldn't come with us in Santa Pod. The video is divided in 5 pieces of 2,8 Mbytes each.

We have prepared a DVD with all the video from our tour. The DVDs content is exceptional. If you are interested to purchase it, send us an e-mail.

Video

 

dragnews.gr