Νέα - News  
   

 Τα πρώτα σχόλια για τον αγώνα.

02.07.02

Σε αναμονή των αποτελεσμάτων από τη ΛΕΝΟΘ, δύο - τρία πράγματα για τον αγώνα. Σας είχαμε πει ότι με το anti-lag που θα χρησιμοποιούσαν αρκετά αυτοκίνητα στην εκκίνηση αναρωτιόμασταν σε τι κατάσταση θα βρισκόταν η άσφαλτος μετά τον αγώνα. Τελικά τη ζημιά την έκαναν οι μοτοσικλέτες!! : )

Σε δύο σημεία στο χώρο του burn out, ξήλωσαν την άσφαλτο, με αποτέλεσμα η ΛΕΝΟΘ να καθορίσει σαν χώρο burn-out ένα κομμάτι με τσιμέντο στην είσοδο του burn-out.

Στην Τ4, έγινε η μεγάλη έκπληξη. Ο κύριος Σαχανάς κυνηγώντας το μεγάλο ρεκόρ μέσα από μια πολύ καλή εκκίνηση, έχασε την κόντρα στον τελικό. Ο λόγος; Το αυτοκίνητό του δούλευε με ένα μπεκ λιγότερο, πράγμα που είχε σαν αποτέλεσμα να μην ξεκινήσει αλλά και να ρετάρει ψηλά, μένοντας τελικά δεύτερο. Τα απρόοπτα των αγώνων...

Στις μοτοσκλέτες, μετά από συζήτηση όλων των αγωνιζομένων και της ΛΕΝΟΘ, αποφασίστηκε μετά τα προκριματικά, να γίνουν κόντρες όπως και στα αυτοκίνητα. Έτσι ο φίλσθλος κόσμος που βρέθηκε στην πίστα απόλαυσε ένα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ θέαμα και στις μοτοσικλέτες, με απίστευτες εκκινήσεις και κόντρες που κρινότουσαν στη γραμμή του τερματισμού!! Θα καταλάβετε τι εννούμε από τα βίντεο του αγώνα.

 

dragnews.gr