Εκθέσεις - Shows | 6o Motors & Shows στο Παγκρήτιο Στάδιο.
17.07.2012 
 

Θεσμός έχει γίνει πλέον το Motors & Shows στην Κρήτη

Το σαββατοκύριακο 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου το Παγκρητιο στάδιο γέμισε με σπορ - βελτιωμένα αυτοκίνητα και  μοτοσυκλέτες όλων των ειδών μηχανοκινήτου αθλητισμού (dragster, drift, motocross, supermoto, 4Χ4), με αξεσουάρ και tuning partsτων μεγαλύτερων καταστημάτων της Κρήτης, με αυτοκίνητα γεμάτα ηχεία και πολλά special sound parts τα οποία συμμετείχαν και στον διαγωνισμό μουσικής της Εμμα Ελλάς.

Εκτός από όλα τα παραπάνω, οι περίπου 3000 θεατές που πέρασαν από εκεί είδαν και πολλά shows στην ειδικά διαμορφωμένη arena που υπήρχε δίπλα από την έκθεση. Μερικοί από τους πρωταγωνιστές του πανελληνίου και παγκρητίου κυπέλλου drift ήταν εκεί με τα τέρατα τους, και κάπνισαν όλους όσους βρέθηκαν εκεί. Οι λάτρεις του στριψίματος και του drift σε 2 ρόδες είχαν και αυτοί την τιμητική τους μιας και μαζί με τα drift show είχε και επίδειξη από supermoto.

Και τέλος για 1η φορά στην Κρήτη έγινε και free style show από τον καλύτερο Έλληνα οδηγό με πλήθος κόσμου να παρακολουθεί άλματα 20 μέτρων με τα ανάλογα κόλπα.

Όλοι έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και το ραντεβού για το 7ο motors & shows ανανεώθηκε για τον Ιούνιο του 2013.

Παρακολουθήστε Βίντεο και Φωτογραφίες από την εκδήλωση.

Stay Tuned

proactionracing.com

 
 
Execution & Transfer Time: 0,001 secs.
© greekdragster.com - The Greek Drag Racing Site, since Oct 2001.