Στατιστικά - Statistics | Οι Ταχύτεροι Οδηγοί στις Κατηγορίες Moto 3 [1999] και Moto Pro Street 1 [2008].
31.12.2010 
 
(c) greekdragster.com - The Greek Drag Racing Site, since Oct 2001.

Σας παρουσιάζουμε σήμερα τους Ταχύτερους Οδηγούς των κατηγοριών Moto 3 [1999] και Moto Pro Street 1 [2008].

Στην κατηγορία Moto 3 [1999] περιλαμβάνονται μοτοσυκλέτες με ατμοσφαιρικό κινητήρα, τετράχρονες τετρακύλινδρες από 601cc έως 750cc και τετράχρονες δικύλινδρες από 751cc έως 1400cc. Το πλαίσιο και ο κινητήρας πρέπει να ανήκουν σε αναγνωρισμένη μοτοσυκλέτα ίδιου κατασκευαστή. Επιτρέπεται η χρήση ζάντας μέχρι 6,25 ιντσών. Τα λάστιχα είναι ελεύθερα. Η κατηγορία αυτή δημιουργήθηκε παλαιότερα από το 1999, μέχρι στιγμής όμως δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς.

Στην κατηγορία Moto Pro Street 1 [2008] περιλαμβάνονται μοτοσικλέτες ατμοσφαιρικές τετρακύλινδρες μέχρι 750cc ή δικύλινδρες ανεξαρτήτως κυβισμού με μεταξόνιο μέχρι 1,95m και χρήση ελαστικών έως 7 ίντσες. Επιτρέπονται μετατροπές σε εξάτμιση, ελατήρια ανάρτησης, ζιγκλέρ, βελόνες, φίλτρο αέρα, μπέκ έγχυσης, βελτίωση κινητήρα και επεμβάσεις στην ηλεκτρονική μονάδα διαχείρισης (ECU). Επιτρέπονται επίσης Wheelie bars, ιμάντες χαμηλώματος, αυτόματο σασμάν και φυγοκεντρικός συμπλέκτης. Αντικατέστησε την Moto 3 [1999]. Το 2010 προστέθηκε ο όρος ότι οι μοτοσικλέτες αυτές δεν έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν σε άλλη κατηγορία.

Για τον κάθε οδηγό παραθέτουμε την καλύτερή του επίδοση, σε σωστό πέρασμα. Οι επιδόσεις αυτές δεν συμπίπτουν υποχρεωτικά με τα πανελλήνια ρεκόρ. Πιο αναλυτικά, σας παρουσιάζουμε τους Ταχύτερους Οδηγούς των κατηγοριών αυτών στις ακόλουθες μετρικές:

Μην ξεχνάτε ότι περιμένουμε από εσάς τις παρατηρήσεις, τις προτάσεις σας και τα σχόλιά σας καθώς και διορθώσεις σε τυχόν λάθη ή παραλείψεις μας, στα forums μας. Τέλος, σας υπενθυμίζουμε ότι διατηρούμε τα πνευματικά δικαιώματα για κάθε τι που δημοσιεύεται από εμάς στο site αυτό, ως εκ τούτου, τα αποτελέσματα της δουλειάς αυτής δεν μπορούν να αναδημοσιευτούν χωρίς άδεια ή χωρίς αναφορά στο greekdragster.com.

Ευχαριστούμε.

 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ - COMMENT ON THIS ARTICLE
 
 
Execution & Transfer Time: 0,060 secs.
© greekdragster.com - The Greek Drag Racing Site, since Oct 2001.